Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Dobrogea Proiect de modernizare pentru Sediul Detașamentului de Pompieri Constanța-Port și Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție, în dezbatere (GALERIE FOTO)

ro

14 May, 2024 11:39 496 Marime text
Sursa foto: ISU Dobrogea

În perioada 2019-2027, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează proiectul ”Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre”, finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, al cărui scop este creșterea rezilienței infrastructurii critice de răspuns la dezastre și situații de urgență. 

În cadrul acestui proiect se vor desfășura lucrări de consolidare și modernizare a sediului Detașamentului de Pompieri Constanța - Port și Centrului de Antrenament pentru Scafandri de Intervenție, situate în Portul Constanța.

În conformitate cu standardele și politicile Băncii Mondiale, dorim să ne asigurăm că impactul acestei investiții asupra comunității și a mediului este unul pozitiv, iar eventualele inconveniente provocate ca urmare a desfășurării lucrărilor vor fi gestionate astfel încât efectele acestora să fie minime.
Pentru aceasta a fost elaborat un Plan de Management de Mediu și Social – PMMS, care a fost publicat și poate fi consultat pe paginile de internet ale Inspectoratului General al pentru Situații de Urgență și Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al Județului Constanța .

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța invită, pe această cale, persoanele direct interesate la o dezbatere publică în cadrul căreia vor fi discutate toate aspectele referitoare la derularea acestui proiect.

Evenimentul va avea loc în data de 22 mai 2024, ora 11.00, cu prezență fizică la sediul Detașamentului de Pompieri Constanța Port (Incintă Port, Poarta 5) sau on-line, solicitând linkul de acces la adresa de email petitii.uip@igsu.ro.

Citește și:
O nouă generație de salvatori se alătură echipei ISU Constanța (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii