Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Tulcea Convocarea semestrială de pregătire a șefi serviciilor voluntare pentru situații de urgență

ro

25 Sep, 2024 12:57 285 Marime text

Sursa foto: ISU Delta Tulcea

 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Delta” al județului Tulcea a organizat astăzi, 25 septembrie 2024, în baza Planului de pregătire în domeniul situațiilor de urgență în anul 2024, convocarea semestrială de pregătire a șefi serviciilor voluntare pentru situații de urgență din județul Tulcea.

ISU Delta Tulcea a transmis că în cadrul activității au fost prezentate aspecte privind implementarea reglementărilor din Criteriile de performanță privind constituirea, încadrarea și dotarea serviciilor voluntare și a serviciilor private pentru situații de urgență ,aprobate prin Ordinul nr. 51 din 15 martie 2024, modul de organizare și conducere a activităților specifice pregătirii în domeniul situațiilor de urgență, precum și pregătirea populației privind modul de comportare și acțiune în zonele de graniță cu Ucraina.

În încheierea activității au avut loc discuții , sugestii și propuneri din partea reprezentanților SVSU pe marginea materialelor prezentate.

De asemenea, cu această ocazie, ISU ”Delta” Tulcea a adus mulțumiri Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență pentru buna cooperare și sprijinul acordat în misiunile desfășurate la nivelul județului Tulcea.


Citește și:
Pompierii ISU Delta Tulcea în sprijinul cetățenilor din județul Galați


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii