Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarm din tată în fiu. Portret de familie la Jandarmeria Mobilă Constanța

ro

22 Feb, 2023 15:22 2415 Marime text

foto: Jandarmeria Mobilă ConstanţaPlutonier adjutant Iacob Florin, activează de peste 24 de ani în structurile de ordine publică din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, iar din toamna anului trecut, alăturat de el lucrează și unul din fiii săi, Răzvan, urmând ca peste 2 luni, la absolvirea Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Drăgășani, Adrian să devină și el jandarm, poate chiar în aceași unitate.

Întrebați fiind despre această situație, probabil unică la nivel de armă, aceștia au declarat:

Plutonier adjutant Iacob Florin: ”de mici și au dorit să devină jandarmi, când ajungeam acasă se certau care să mi îmbrace ținuta. ...sunt mândru că au ales să îmbrățișeze această meserie, cu toate că știau că examenele sunt destul de grele și viața de militar nu este ușoară”.


Sergent major Iacob Răzvan : ”de mic mi am dorit să devin jandarm și doresc ca tradiția militară din familia noastră să continue”.

Elev Iacob Adrian : ”cunosc atât privațiunile, cât și beneficiile vieții de jandarm, nu mi rămâne decât să mă perfecționez pentru a fi de folos societăți”.


Le dorim multă sănătate și cât mai multe realizări în activitate!, transmit reprezentanții Jandarmeriei Mobile Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii