Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii din Constanța au surprins un bărbat care vindea țigări fără timbru fiscal

ro

18 Jul, 2024 14:19 166 Marime text

foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ConstanţaAstăzi, 18.07.2024, în jurul orei 09:45, în timpul unei misiuni de patrulare în orașul Medgidia, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat, pe strada Ion Creangă, un bărbat în vârstă de 54 de ani, care oferea spre vânzare trecătorilor țigarete fără timbru fiscal.

Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-l legitimeze pe cel în cauză și apoi să-l controleze corporal preventiv.- transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. 

În urma controlului nu s-au găsit asupra sa alte bunuri. La verificarea scuterului pe care îl deținea și a bagajelor sale oamenii legii au descoperit 95 de pachete de țigări, pe care bărbatul în cauză le oferea spre vânzare.

Bărbatului au fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor legii 227/ 2015 (articolul 449, alin 2, litera K), iar țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.- a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Știri ConstanțaÎncercau să vândă parfumuri contrafăcute în apropierea unui mall din Constanța, dar s-au ales cu dosar penal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii