Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii din Tulcea s-au alăturat celorlalți voluntari de „Ziua Curățeniei Naționale" (FOTO)

ro

16 Sep, 2023 13:24 788 Marime text
Sursă foto: IJJ Tulcea
  • Astăzi, 16 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție Let’s Do It, Romania!: ,,Ziua de Curățenie Națională 2023", iar jandarmii tulceni au participat la acțiunea de curățare a deșeurilor în Parcul Monumentul Independenței din municipiul Tulcea, activitate ce a devenit deja o tradiție pentru Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

Astăzi, 16 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție Let’s Do It, Romania!: ,,Ziua de Curățenie Națională 2023", iar jandarmii tulceni au participat la acțiunea de curățare a deșeurilor în Parcul Monumentul Independenței din municipiul Tulcea, activitate ce a devenit deja o tradiție pentru Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, transmite un comunicat din partea IJJ Tulcea.

Încă de la prima oră a dimineții, jandarmii, dotați cu saci și mănuși, s-au alăturat celorlalți voluntari care au aceeași misiune: o lume cu mai puține deșeuri.

Astfel, au contribuit și ei la activitatea de a face Tulcea un oraș mai curat, mai frumos, petrecând o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune pentru a marca această zi importantă care are o cauză comună pentru noi toți.
 
La sfârșitul activității, aceștia au reușit să strângă saci de deșeuri de toate tipurile - metal, plastic, deșeuri menajere, sticlă, textile, reușind astfel să atragă atenția cu privire la crearea și protejarea unui mediu sănătos. 

Activitatea de ecologizare este una bazată pe voluntariat, fiind desfășurată la nivel național, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Acțiune a polițiștilor din Cernavodă! Ce au depistat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii