Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii în dispozitiv, de Ziua Copilului, în județul Tulcea

ro

31 May, 2024 12:58 593 Marime text






 
  • În acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni vor fi angrenați în misiuni de asigurare a ordinii și siguranței publice cu ocazia desfășurării unor evenimente cultural-artistice și sportive.

În perioada 31 mai – 2 iunie 2024 jandarmii vor fi prezenți în municipiul Tulcea, dar și în orașul Babadag unde se vor asigura că manifestările cultural-artistice  ,,Lumea Copiilor" și ,,Ziua Internațională a Copilului” se vor desfășura în condiții de siguranță, potrivit IJJ Tulcea.
În aceeași perioadă, jandarmii vor avea în atenție competiția sportivă ,,Măcin Mountain Fun", ce va avea loc în Munții Măcin, în zona Crucele de pe raza comunei Greci.

Forțele de ordine vor avea în atenție identificarea și descurajarea persoanelor care tulbură liniștea publică și se vor  asigura că  toate manifestările se vor desfășura în condiții de siguranță pentru participanț, conform sursei.

Jandarmeria Tulcea recomandă participanților să nu se implice în scandaluri, să se delimiteze de orice formă de violență,  să respecte indicațiile jandarmilor, să nu poarte la vedere bunuri de valoare și să ceară sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv dacă situația o impune.
 
 
 
Citește și
 
IJJ Tulcea Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, aleargă pentru gemenele luptătoare 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii