Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Adio arme! Un plutonier adjutant de la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană iese la pensie

ro

02 Dec, 2021 11:29 4101 Marime text
Plutonierul adjutant Marian Prodan, de la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, județul Constanța s-a pensionat după 25 de ani de activitate.

Conform reprezentanților Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, plutonierul adjutant a îmbrăcat haina militară în anul 1996, iar apoi s-a specializat în arma rachete și artilerie antiaeriană. A servit Patria cu devotament, cu seriozitate, cu pasiune pentru armă.

„În unitatea noastră a lucrat la Centrul de apreciere a tragerilor și la Serviciul evaluare. De-a lungul carierei a primit Emblema de merit ,"În Serviciul Armatei României clasa a III-a", Semnul onorific ,,În Serviciul Patriei" pentru 15 și 20 de ani de activitate și Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Române. Noi, colectivul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, îi dorim pensie lungă, sănătate și cât mai multe împliniri alături de familia sa“ - au precizat reprezentanții Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană.

Sursa foto: Facebook/Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii