Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Bărbat prins de jandarmi cu substanțe interzise. A motivat că le găsise în bluza abia cumpărată (FOTO)

ro

29 May, 2024 10:20 642 Marime text
Sursă foto: Jandarmeria Română
 
  • În urma controlului corporal jandarmii au descoperit asupra sa, în buzunarul bluzei, șapte pachețele de staniol care conțineau o substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a avea efecte psihoactive.
     
Azi, 29.05.2024, în jurul orei 1:00, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare pe strada Anghel Saligny din orașul Cernavodă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat un bărbat de 29 de ani care a părut agitat la vederea patrulei. Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-l legitimeze și ulterior să-l controleze corporal, transmite un comunicat din partea Jandarmeriei Române.

În urma controlului corporal jandarmii au descoperit asupra sa, în buzunarul bluzei, șapte pachețele de staniol care conțineau o substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Bărbatul le-a relatat jandarmilor faptul că a cumpărat bluza de trening cu o jumătate de oră în urmă și că nu știa de existența pachețelelor de staniol din buzunar.

Acesta a fost condus la sediul jandarmeriei, unde i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri). Substanțele găsite au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Expoziția itinerantă „Jandarmeria Română 1850-2020", la Muzeul Național de Istorie a României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii