Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Firma Shuru Ee Itad SRL, punct nou de lucru deschis la Medgidia

ro

07 Sep, 2023 12:48 1231 Marime text
 
  • În SC Shuru Ee Itad SRL asociat unic este Wulkan Ron, iar calitatea de administrator o deține Levy Shillo.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.921, din data de 5 septembrie 2023, a fost publicată decizia nr. 1 / 20 iulie 2023 a asociatului unic al societății Shuru Ee Itad SRL, Wulkan Ron.
 
Acesta a decis schimbarea sediului social, la o altă adresă din oraşul Popeşti Leordeni, dar și eliminarea din obiectul de activitate al firmei a tuturor claselor CAEN secundare, cu excepţia următoarelor activităţi: comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului; comerţ cu ridicata de componente şi echipamente electronice şi de telecomunicaţii (inclusiv import-export); depozitări; manipulări; activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.
 
Totodată, Wulkan Ron a hotărât închiderea unui punct de lucru în Medgidia, județul Constanța, și deschiderea altuia, la o altă adresă din Medgidia. 
 
Despre SC Shuru Ee Itad SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 7 septembrie 2023, firma SC Shuru Ee Itad SRL a fost înființată în anul 2020, iar obiectul de activitate la Ministerul de Finanțe este „Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului“.
 
În SC Shuru Ee Itad SRL asociat unic este Wulkan Ron, cetățean israelian, iar calitatea de administrator o deține Levy Shillo, cetățean german, din Israel. Acesta din urmă apare (ca asociat, cu 50%, și administrator) și în firma More Trade Innovation SRL, din Medgidia.   
 
În 2022, SC Shuru Ee Itad SRL a avut o cifră de afaceri de 368.721 lei, o pierdere de 21.441 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează că SC Shuru Ee Itad SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Schimbări în Sebcrimar Forte SRL. Andreea Hobu, din Corbu, noul asociat unic și administrator
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii