Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Licitație publică cu strigare pentru vânzarea unui teren de tenis al Grup Media Sud Company SRL (DOCUMENT)

ro

18 Oct, 2024 17:00 138 Marime text
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
  • Licitația va avea loc la Constanța, pe 28 octombrie 2024.
 
Cabinet Individual de Insolvență Cutov Alina, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei Grup Media Sud Company SRL, cu sediul în municipiul Constanța, organizeaza licitație publică cu strigare în ziua de 28 octombrie 2024, ora 10.00, în Constanța, bdul Tomis nr. 93, etaj 1, camera 2, pentru valorificare investiție teren tenis situat în comuna Cheia, județul Constanța, la prețul de 10.430 lei + TVA - reprezentând 40% din valoarea de piață stabilită în raportul de evaluare.

După cum se arată pe licitatiapublica.ro, în caz de neadjudecare a bunului, se vor mai organiza licitații în zilele 4.11.2024, 11.11.2024 si 18.11.2024, în aceleași condiții de preț, oră și locație.

Garanția de participare la licitație este de 10% din prețul de pornire fără TVA.

Caietul de sarcini se poate ridica de la aceeași adresă, iar documentația de înscriere la licitație se va depune până cel târziu ora 17.00 din preziua licitației.

Prețul caietului de sarcini este de 500 lei.
 
Despre Grup Media Sud Company SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 18 octombrie 2024, firma Grup Media Sud Company SRL a fost înființată în anul 2004, sediul social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători“. Starea firmei este: faliment.
 
În ce privește situația financiară pe anul 2023, Grup Media Sud Company SRL a avut o cifră de afaceri de 0 și o pierdere de 61.084 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 0.

Asociați în Grup Media Sud Company SRL sunt Elena Babinciuc (cu 60%) și Vasile Babinciuc (cu 40%). Elena Babinciuc figurează ca administrator special, iar lichidator judiciar este Cutov Alina C.I.I.
   
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu car
acter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Modificări la Grup Media Sud Company SRL! Cine va fi administrator
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii