Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Tânăr, reținut pentru mai multe infracțiuni. Iată despre ce e vorba (FOTO)

ro

31 May, 2024 14:16 726 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • La data de 31 mai 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia - Secția 3 Poliție Costinești, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 18 ani.
 
La data de 31 mai 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia - Secția 3 Poliție Costinești, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 18 ani, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar și acces ilegal la un sistem informatic.
 
Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 27 mai 2024, bărbatul ar fi sustras, dintr-un imobil, mai multe bunuri aparținând persoanei vătămate, inclusiv un card bancar, precum și autoturismul acesteia, pe care l-ar fi condus fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Ulterior, ar fi efectuat mai multe plăți prin intermediul cardului sustras.
 
La data 30 mai 2024, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat  în municipiul București, fiind condus la sediul Secției 3 Poliție Costinești, în baza unui mandat de aducere.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, 31 mai 2024, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere legală.
 
Autoturismul sustras a fost descoperit în municipiul București și restituit persoanei vătămate, a încheiat sursa citată.

UPDATE:

„Față de persoana în cauză, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 
Citește și:
IPJ Constanța: Bărbat de 40 de ani, reținut de polițiști după ce ar fi tâlhărit două persoane, în plină stradă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii