Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Județul Tulcea, sub Cod Portocaliu de furtună! Pompierii ISU Delta, în alertă

ro

11 Sep, 2024 19:03 173 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: ISU TulceaAdministrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare Cod Portocaliu de furtună ce vizează județul Tulcea. 

Conform ANM, până la ora 19:45 în județul Tulcea se vor semnala averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului. 

Potrivit ISU Tulcea, în localitatea Horia, două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și două ambarcațiuni gonflabile și SVSU Horia au fost dispuși pentru a interveni în timp operativ în cazul în care situația de pe DN22F o impune, cunoscut fiind că zona este una în care se creează des viituri puternice. 

UPDATE: 

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Portocaliu de vreme rea valabilă până la ora 20.45. 

Potrivit ANM, în județul Tulcea, Delta Dunarii, respectiv zona localităților: Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina și zona de litoral a județului Tulcea , respectiv zona localităților: Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe se vor semnala averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului.

Citește și: 

Mesaj RO-Alert la Constanța! Mai multe localități, sub Cod Portocaliu de vreme rea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii