Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justin Timberlake va urca pe scena Electric Castle 2025. Iată cât costă un bilet

ro

09 Oct, 2024 12:02 223 Marime text
Afiș eveniment, Justin Timberlake, Sursa foto: Facebook/Electric Castle

 
Justin Timberlake va concerta anul viitor în România, fiind cap de afiș la festivalul Electric Castle 2025. Organizatorii au anunțat oficial că starul internațional va urca pe scena evenimentului desfășurat între 16 și 20 iulie la Castelul Banffy, în județul Cluj. Aceasta va fi cea de-a 11-a ediție a festivalului, iar Timberlake este unul dintre cei mai așteptați artiști.
 
Organizatorii festivalului au anunțat că biletele sunt limitate și că vânzarea lor se încheie pe 10 octombrie.

„Anunță pe toată lumea. Pe prietenii tău, pe mama și pe tatăl tău, pe șeful tău. Da, și pe fostul tău. Și pregătește-te să strigi isteric (…) și să cânți alături de unele dintre cele mai mari hituri ale sale vreodată”, au transmis aceștia pe pagina oficială de Facebook.

 
Fanii care nu au reușit să cumpere bilete din oferta Early Bird mai pot achiziționa abonamente la prețuri cuprinse între 139 de euro (General Access) și 249 de euro (Premium), plus taxe. De asemenea, există o ofertă specială pentru tinerii sub 21 de ani, care pot beneficia de abonamente la prețul de 109 euro.
 
Justin Timberlake, născut în Memphis, Tennessee, este cunoscut atât pentru cariera sa solo, cât și pentru succesul avut cu trupa NSYNC în anii '90 și 2000. După destrămarea trupei, Timberlake a lansat albume de succes precum „Justified”, care include hituri precum „Cry Me a River” și „Rock Your Body”. În plus, el a cucerit și marele ecran cu roluri în filme precum „The Social Network” și „Friends with Benefits”.

Prezența sa la Electric Castle 2025 marchează un moment important pentru fanii din România care vor avea ocazia să-l vadă live pe scena festivalului.

Citește și:
Justin Timberlake, condamnat la muncă în folosul comunităţii. Iată motivul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii