Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kaiak, de la concursuri cu bărci, la restaurant

ro

07 Dec, 2011 01:00 3461 Marime text
kaiak_1.jpgCu toate că a venit iarna, cel puţin în teorie, am făcut o vizită restaurantului Kaiak din Mamaia, vizavi de Hotel Rex, spre lac. Vara este ceva mai animat, dar în această perioadă eşti cam singur în restaurant. Poate doar seara să mai vină câţiva clienţi. Este păcat, pentru că eşti întâmpinat de o atmosferă caldă şi de un personal foarte amabil. Probabil pentru că toată ziua nu prea au cu cine schimba o vorbă şi profită de ocazie atunci când le calcă pragul câţiva clienţi.

Locul în care este amplasat este frumos foc. Este minunat să priveşti lacul în timp ce îţi potoleşti foamea.

kaiak_2.jpgMeniul nu este foarte bogat, dar preparatele sunt extraordinare. Vă recomand puiul cu sos de muştar, cu toate că ar trebui să încercaţi cât vă permite stomacul sau buzunarul. Nota zece pentru mâncare. Preţurile, în schimb, nu sunt chiar aşa mici. Cu 30 de lei ai parte de o masă gustoasă, dar nu suficientă. Mă repet, depinde mult cât de gurmanzi sunteţi.

Tot în acest local funcţionează şi Wok to Go, un serviciu de livrări la domiciliu. Nimic special până aici, doar că preparatele sunt făcute la wok, un vas tradiţional de bucătărie orientală. Pentru livrări, preţurile sunt ceva mai convenabile.

Una peste alta, este un restaurant puţin cam scump, dar merită fiecare leu lăsat acolo.

Conform Registrului Comerţului, localul funcţionează pe societatea Follow Me SRL, asociaţi fiind SC Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, Alina-Elena şi Ionuţ Sorin Barbu, cunoscut pentru organizarea competiţiilor cu bărci de pe lacul Siutghiol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii