Kaiak, de la concursuri cu bărci, la restaurant
Kaiak, de la concursuri cu bărci, la restaurantLocul în care este amplasat este frumos foc. Este minunat să priveşti lacul în timp ce îţi potoleşti foamea.
Meniul nu este foarte bogat, dar preparatele sunt extraordinare. Vă recomand puiul cu sos de muştar, cu toate că ar trebui să încercaţi cât vă permite stomacul sau buzunarul. Nota zece pentru mâncare. Preţurile, în schimb, nu sunt chiar aşa mici. Cu 30 de lei ai parte de o masă gustoasă, dar nu suficientă. Mă repet, depinde mult cât de gurmanzi sunteţi.
Tot în acest local funcţionează şi Wok to Go, un serviciu de livrări la domiciliu. Nimic special până aici, doar că preparatele sunt făcute la wok, un vas tradiţional de bucătărie orientală. Pentru livrări, preţurile sunt ceva mai convenabile.
Una peste alta, este un restaurant puţin cam scump, dar merită fiecare leu lăsat acolo.
Conform Registrului Comerţului, localul funcţionează pe societatea Follow Me SRL, asociaţi fiind SC Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, Alina-Elena şi Ionuţ Sorin Barbu, cunoscut pentru organizarea competiţiilor cu bărci de pe lacul Siutghiol.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp