Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Băneasa va fi construit un nou centru de colectare lapte. Cine este investitorul

ro

29 Dec, 2021 00:00 2236 Marime text
  • Dordea Lactate va înființa Centrul de colectare lapte, cu tot cu racordarea sa la utilități
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul firmei Dordea Lactate SRL, care dorește să înființeze un nou centru de colectare lapte.
 
Centrul de colectare lapte, cu tot cu racordarea sa la utilități, este propus a fi amplasat în comuna Băneasa, sat Băneasa, pe strada Trandafirilor nr. 2A, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii , nr. 23, județul Constanța şi la Dordea Lactate S.R.L.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
 
Despre Dordea Lactate SRL
 
Societatea are sediul social în localitate Băneasa, județul Constanța, pe strada Trandafirilor. A fost înființată în anul 2014 și are ca activitate principală, conform codului CAEN, „Fabricarea produselor lactate și a brânzeturilor”. Asociat unic și administrator este Laurențiu Gheorghe, care mai este și asociat și administrator la societatea LSD Premium SRL, conform Confidas.ro. Revenind la societatea în cauză, în anul 2020, firma a raportat 2 salariați, la o cifră de afaceri de 9.247.883 lei, cu un profit de 106.077 lei. Conform aceleiași surse, firma are două puncte de lucru – cel din Băneasa, cât și un punct de lucru pe strada Principală, din localitatea Vama Seacă, județul Alba.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Pixabay.com

 
Citește și:
 
Alimente nocive pentru sănătate

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii