Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La biserica „Buna Vestire” din Năvodari vor fi aduse spre cinstire fragmente din moaștele Sfinților Nectarie de la Eghina și Efrem cel Nou

ro

16 Mar, 2023 10:36 6042 Marime text
sursa foto: Arhiepiscopia Tomisului
Astăzi, 16 martie, la ora 16.30, la biserica „Buna Vestire” din Năvodari (biserica din centru) vor fi aduse spre cinstire fragmente din moaștele Sfinților Nectarie de la Eghina și Efrem cel Nou.

Sfintele moaște vor rămâne spre închinare două săptămâni, timp în care, zilnic, de la ora 17.00, vor fi oficiate Acatistele Sfinților Nectarie și Efrem cel Nou, Paraclisul Maicii Domnului și Pavecernița, pentru sănătatea și ajutorul credincioșilor., transmit reprezentanții Arhiepiuscopiei Tomisului. 

Vineri, 17 martie, de la ora 17.00, la biserica „Buna Vestire”, toți preoții din Năvodari vor oficia Taina Sfântului Maslu de obște.

Vineri, 24 martie, de la ora 17.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia slujba Vecerniei cu Litie, urmată de procesiune cu moaștele Sfinților Nectarie și Efrem cel Nou, pe următorul traseu: strada Constanței, str. Nuferilor, str. Albinelor și biserica „Buna Vestire”., mai transmite sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii