Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanța Intervenție de urgență a ARSVOM! O navă a solicitat ajutorul

ro

31 Oct, 2023 18:06 1178 Marime text
Sursa foto: ARSVOM




 
  • Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a solicitat astăzi, 31.10.2023, intervenția unei nave SAR din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), pentru a acorda asistență unei ambarcațiuni aflate în dificultate pe mare 

Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a solicitat astăzi, 31.10.2023, intervenția unei nave SAR din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), pentru a acorda asistență unei ambarcațiuni aflate în dificultate pe mare, potrivit ARSVOM.
 
La bordul ambarcațiunii IRINI, tip "pleasure craft", două persoane de naționalitate română,  au solicitat ajutorul pentru a ajunge la mal.
 

„Ambarcațiunea se află în imposibilitate de a se mai deplasa, deoarece suportul cârmei s-a rupt, iar condițiile meteo sunt nefavorabile, cu marea agitată”, a precizat sursa.

 
Nava SAR ARES,  din cadrul ARSVOM s-a deplasat cu o viteză de 20 noduri spre locul indicat de MRCC.
 

„La ora 16:15, Sar Ares a luat la remorcat ambarcațiunea împreună cu cele doua persoane și s-a îndreptat cu acestea spre Portul Constanța, cu o viteză de 6 noduri”, a transmis sursa citată.

 
În acest moment, atât cele două persoane cât și ambarcațiunea acestora se află în siguranță.
 
Intervenţia este în desfășurare.
 
 Citește și
Intervenție de urgență a ARSVOM în dana de gabare din Portul Constanța! Un muncitor a căzut de pe o macara (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii