Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La doi ani de la ultimul scrutin intern PDL Constanţa organizează alegeri pe 15 februarie

ro

27 Jan, 2013 22:07 2015 Marime text

alegeri_pdl__PDL_lansare.jpgSenatorul Gigi Chiru, liderul Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, a anunţat ieri că alegerile pentru conducerea judeţeană a partidului vor avea loc pe 15 februarie, nu pe 16, aşa cum a fost iniţial programat. „În urma şedinţei de Colegiu Director Judeţean şi a Biroului Permanent Judeţean am stabilit pentru data de 15 februarie, ora 16.00, la Teatrul Oleg Danovski (n.r. - Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski") să ţinem şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean în cadrul căreia vom proceda la alegerea noii conduceri", a declarat preşedintele democrat-liberalilor constănţeni.

alegeri_pdl_PDL_alegeri.jpgConform spuselor lui Chiru, în acest context vor fi organizate alegeri de la funcţia de preşedinte al organizaţiei până la cea de secretar executiv. La eveniment vor participa 410 delegaţi şi 20 de invitaţi.

De la ultimele alegeri pentru conducerea judeţeană a PDL Constanţa au trecut aproximativ doi ani. În martie 2011, Chiru a câştigat şefia filialei, avându-i ca adversari pe senatorul Mircea Banias, actual conservator, şi pe Paul Brânză.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii