Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii constănţeni, nemulţumiţi de ce au obţinut Constantin Matei, propus subsecretar de stat la Transporturi

ro

14 Jan, 2013 22:22 3235 Marime text
PNL_Constantin_Matei.jpgLiberalul Constantin Matei este propus pentru funcţia de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Propunerea a fost validată ieri, în contextul unor şedinţe centrale ale PNL: Consiliul Naţional Executiv şi Biroul Politic Central.

Constantin Matei a fost directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa şi, de asemenea, pentru o perioadă de câteva luni, al Autorităţii Navale Române. Fostul consilier local liberal trebuia, iniţial, să fie numit secretar de stat, dar ieri propunerea a fost doar pentru funcţia de subsecretar, pe transporturi navale. Ceea ce, potrivit unor surse, a produs nemulţumire în interiorul Organizaţiei PNL Constanţa.

Dacă propunerea rămâne în picioare, Constantin Matei ar putea fi numit în funcţie joi, după ce, în cadrul şedinţei de Guvern de miercuri, va fi aprobată noua organigramă a ministerelor.

pnl__Gheorghe_Albu.jpgTot ieri, liberalul Gheorghe Albu şi-a anunţat colegii de partid că se retrage din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. El fusese numit în acest post la jumătatea lunii mai, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial din 21 mai. Potrivit declaraţiilor deputatului Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanţa, liberalii constănţeni nu vor face o propunere în locul lui Albu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii