Licitația privind închirierea imobilului Vraja Mării din Eforie, contestată. Se ajunge în instanță
Licitația privind închirierea imobilului Vraja Mării din Eforie, contestată. Se ajunge în instanță
05 Jun, 2021 00:00
ZIUA de Constanta
3054
Marime text
- O societate din Agigea a contestat licitația organizată de THR Marea Neagră privind atribuirea unui imobil
- Este vorba de Vraja Mării din Eforie
- CNSC a declinat contestația către Tribunalul Constanța
Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, a adoptat decizia cu numărul 1130/C9/1220 din data de 02.06.2021 la contestația depusă de către o societate din Constanța privind licitația organizată de către THR Marea Neagră SA.
Prin contestaţia înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu nr. 25866/19.05.2021, depusă de Eny & Edy SRL, cu sediul în Agigea, Șos. Mangaliei, județul Constanța, și sediu pentru comunicarea actelor de procedură în Constanța, str. Constantin Brătescu, județul Constanța, privind achiziția organizată de Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră SA, cu sediul în Mangalia, str. Lavrioan, județul Constanța, pentru atribuirea contractului de Închiriere a imobilului Vraja Mării din stațiunea Eforie Nord, contestatoarea a solicitat admiterea contestației și reluarea procedurii de atribuire a contractului în cauză.
CNSC a luat următoarea decizie: „În temeiul art. 12 alin. (2) din Legea nr. 101/2016 și art. 132 alin. (1) Cod procedură civilă, pentru considerentele de mai sus, declină competenţa de soluţionare a contestației formulate de către Eny & Edy SRL, în contradictoriu cu Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră SA către Tribunalul Constanța, Secția Contencios Administrativ și Fiscal. Dispune trimiterea de îndată a dosarului cauzei către această instanţă judecătorească, potrivit art. 132 alin. (3) Cod procedură civilă. Fără cale de atac”.
Despre Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră SA
Societatea a fost înființată în anul 1991 și are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Lavrion. Acționari în firmă sunt SIF Transilvania SA, care deține 78,11%, alți acționari cu 15,86%, alte persoane juridice cu 5,75% și Statul Român prin Ministerul Turismului, cu 0,28%. Constantin Frățilă este administrator și președinte de consiliu de administrație. Totodată, administrator mai sunt Mailat Dinu Șerban, Marin Șerban Valentin, Răduță Gib Tony Cristian, Roșu Bogdan Nicolae, Vereș Diana și Zamfir Mihai, cel din urmă fiind și director general. În anul 2020, societatea a raportat 247 de angajați, la o cifră de afaceri de 23.101.785 lei, cu un profit de 4.579.520 lei. Conform Confidas.ro, Compania Turism, hoteluri, restaurante Marea Neagră S.A. a încheiat 13 contracte de achiziții publice in valoare totală de 52.447.554,00 lei.
Despre Eny&Edy SRL
Înființată în anul 1994, firma are sedidul social în comuna Agigea, pe șoseaua Mangaliei. Asociați în firmă cu câte 50 procente fiecare sunt Nagi Gelal și Nurten Gelal, administrator fiind Eden Varol Gelal. În anul 2020, firma a raportat 8 salariați, la o cifră de afaceri de 723.788 lei, cu un profit de 106.877 lei.
Pe Eden Varol Gelal îl mai regăsim și în firmele Il House Consul SRl, Moscada SRL, Nunta Zamfirei Sa și Sevda Diamonds SRL. Pe acționarul Nagi Gelal îl mai regăsim în Godlicious Food SRL și în Nunta Zamfirei SA.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii