Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație CN ACN SA contestată. Erau vizate lucrările de protecție a malurilor (DOCUMENT)

ro

10 Oct, 2024 12:54 209 Marime text
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2778/C6/3361 din data de 03.10.2024 la contestația formulată de către societatea ART OPTIMA BUILDING SRL, cu sediul în sat Anieș, comuna Maieru, județul Bistrița-Năsăud, împotriva documentației procedurii de atribuire organizată de către COMPANIA NAȚIONALĂ ADMINISTRAȚIA CANALELOR NAVIGABILE SA CONSTANȚA, în cadrul procedurii de atribuire desfășurată prin licitație deschisă, în vederea atribuirii contractului de lucrări, având ca obiect: „Moderizarea canalelor navigabile ale Dunării: Canal Dunăre - Marea Neagră și Canal Poarta Albă - Midia -Năvodari în vederea creșterii siguranței navigației" -Lucrări de protecție a malurilor (Rev. 2), potrivit anunț de participare nr.CN1066845/25.03.2024.

Compania contestară a solicitat modificarea valorii estimate a contractului fără TVA în conformitate cu dispozițiile legale aplicabile și suspendarea procedurii de atribuire și amânarea datei limită de depunere
a ofertelor.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul a luat act de renunțarea, de către societatea ART OPTIMA BUILDING SRL la soluționarea contestației formulată în contradictoriu cu entitatea contractantă COMPANIA NAȚIONALĂ ADMINISTRAȚIA CANALELOR NAVIGABILE SA CONSTANȚA.

Decizia este obligatorie și împotriva acesteia se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare, conform dispozițiilor art. 29 din Legea nr. 101/2016, vezi secțiunea „documente".


Despre ART OPTIMA BUILDING SRL

Firma a fost înființată în 2019 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4312 - Lucrări de pregătire a terenului .

Cifra de afaceri fost de 2,428,416 lei, cu un profit de 1,206,446 lei și 6 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 112.21%.

Unic asociat și administrator este Lenuța Cotuț.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:
 
Licitații Constanța
Contract de aproape 9,5 milioane de lei. Sunt vizate diguri maritime administrate de CN APM SA (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii