Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de RAJDP, contestată. Ce a decis Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor?

ro

13 Oct, 2020 00:00 2009 Marime text
 
  • Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a organizat o achiziție publică având ca obiect furnizare pod basculă 60 tone, cu cabină de comandă
  • Achiziția a fost atacată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor de SC Sabela Prod Serv SRL
  • După analizarea documentelor depuse, CNSC a decis respingerea contestației SC Sabela Prod Serv SRL, în contradictoriu cu Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța
 
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a organizat o achiziție publică având ca obiect „furnizare pod basculă 60 tone, cu cabină de comandă, inclusiv execuție fundație cântar și rampe de acces - 2 bucăți”.
Achiziția a fost atacată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, prin contestația nr. 01/08.07.2020, depusă de SC Sabela Prod Serv SRL, cu sediul social în județul Prahova, reprezentată legal de Sorin Nicolaescu.
Societatea a solicitat Consiliului  anularea anunțului   de   participare   simplificat,   precum   și   reanalizarea   tuturordocumentelor referitoare la acesta.
După analizarea documentelor depuse, CNSC a decis respingerea contestației SC Sabela Prod Serv SRL, în contradictoriu cu Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța.
Decizia este obligatorie pentru părți, în conformitate cudispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016. 1 iar împotriva   ei   se   poate   formula   plângere,   în   termen   de   10   zile lucrătoare de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, în temeiul art. 29 dinLegea nr. 101/2016.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii