Licitație organizată de Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, contestată. Ce a decis CNSC
Licitație organizată de Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, contestată. Ce a decis CNSC
03 Dec, 2021 00:00
ZIUA de Constanta
2489
Marime text
- Achiziția constractului de Servicii de pază și intervenție pentru obiectivele Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Constanța a fost contestată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor
- CNSC a decis să respingă ca nefondată, contestația formulată
- Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016
Achiziția constractului de Servicii de pază și intervenție pentru obiectivele Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Constanța a fost contestată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor de Zip Escort SRL, reprezentată legal de Cristian Constantin Gheorghe în calitate de administrator.
Contestația s-a făcut împotriva deciziei nr. 57826/28.10.2021, de anulare a procedurii, emisă de autoritatea contractantă, în cadrul procedurii proprii, organizată în vederea încheierii acordului-cadru de servicii având ca obiect - Servicii de pază și intervenție pentru obiectivele Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța și s-au solicitat: anularea deciziei înregistrată la autoritatea contractantă sub nr. 57826 /28.10.2021; anularea notei justificative înregistrată la autoritatea contractantă sub nr. 57399 / 27.10.2021; obligarea autorității contractante la recalcularea valorii maxime a achiziției prin aplicarea aceleiași marje de profit avută în vedere la determinarea valorii maxime inițiale a achiziției și continuarea procedurii precum și obligarea autorității contractante la continuarea procedurii cu respectarea obligațiilor suplimentare instituite de art. 111, alin. 2 din Legea nr. 98 / 2016, dar și a celor impuse în sarcina acesteia prin decizia CNSC nr. 1999/C2/2080 din 08.09.2021.
În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis să respingă ca nefondată, contestația formulată.
Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016.
Împotriva prezentei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, în temeiul art. 29 din Legea nr. 101/2016.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Proiectul pilot de construire sală de sport școlară din orașul Cernavodă contestat la CNSC
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii