Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitatie pentru lucrări de execuție privind creșterea eficienței energetice a cantinei și atelierilor Liceului Tehnologic „Tomis“ din Constanța

ro

11 Aug, 2024 11:30 215 Marime text
  • Municipiul Constanța implementează proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic «Tomis», Constanța - corp Cantină și corp Ateliere“ prin Planul Național de Redresare și Rezilență

Municipiul Constanța achiziționează execuție de lucrări aferentă obiectivului de investitii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic ”Tomis”, Constanța – corp Cantină și corp Ateliere”, pe două loturi.

Obiectul contractelor de achiziție publică constă în achiziţia și contractarea lucrărilor de construcții, conform proiectelor tehnice de execuţie elaborate în conformitate cu prevederile HG 907/2016, anexate prezentelor caiete de sarcini.

Valoarea totală estimată este de 6.206.232.58 lei.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt:
- Vergil Chitac, primar al municipiului Constanța;
- Ionut Rusu, viceprimar al municipiului Constanța;
- Fulvia Antonela Dinescu, secretar municipiu;
- Georgeta Gheorghe, director executiv Direcția financiară;
- Oana Dobre, șef serviciu financiar buget;
- Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate;
- Ilie Daniela, inspector serviciul contabilitate;
- Alin Cezar Vintilă, director executiv Direcția logistică;
- Andreea Stan, director executiv adjunct Direcția logistică;
- Ionela Carmina Popescu, director executiv delegat Direcția strategii si fonduri europene;
- Marian Filip, șef Serviciul urmărire execuție lucrări
- Loredana Giorgiana Iacob, șef Serviciul pregătire investiții.

Pentru Lot 1: Ofertanții trebuie să facă dovada îndeplinirii cerinței privind capacitatea tehnică si profesională prin prezentarea de lucrări similare realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 5 ani (împliniți la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor) în valoare cumulată de minim 3.300.000 lei fără TVA la nivelul unuia sau a maxim 3 contracte.

Pentru Lot 2: Ofertanții trebuie să facă dovada îndeplinirii cerinței privind capacitatea tehnică si profesională prin prezentarea de lucrări similare realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 5 ani (împliniți la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor) în valoare cumulată de minim 2.500.000 lei fără TVA nivelul unuia sau a maxim 3 contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 04.09.2024 ora 15:00 pentru toate loturile în SEAP.

Remintim, în mai a.c., Consiliul Local Constanța a adoptat proiectul de hotărâre nr. 243/2024 pentru modificarea HCL nr. 242/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic «Tomis», Constanța - corp Cantină și corp Ateliere“.

Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și principalii indicatori tehnico economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic «Tomis», Constanța - corp Cantină și corp Ateliere“  au fost aprobate prin HCL nr. 242/2023. 

Ținând cont că a fost elaborată documentația tehnico-economică la faza proiect tehnic de execuție, din care a rezultat actualizarea indicatorilor tehnico-economici, În temelul prevederilor art. 136 alin. (1) gi alin. (8) lit. a) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările  ulterloare, a fist inițiat proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 242/2023 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico - economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic «Tomis», Constanța - corp Cantină și corp Ateliere“.

Astfel, s-a aprobat documentația de avizare a lucrărilor de intervenție a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic «Tomis» Constanța - corp Cantină și corp Ateliere".

Valoarea totală estimativă a investiției este în cuantum de 4.632.802,81 lei fără TVA, respectiv 5.543.853,10 lei cu TVA, din care C+M: 3.088.524,62 lei fără TVA, respectiv 3.675.344,29 lei cu TVA. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Proiectul, pe masa consilierilor locali: Școala Gimnazială nr.24 Ion Jalea din Constanța, reabilitată energetic cu bani de la PNRR (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii