Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța ABADL caută o firmă care va reactualiza studiul de fezabilitate pentru lucrările de apărare împotriva inundațiilor în bazinul hidrografic Casimcea (DOCUMENT)

ro

06 Jun, 2024 11:04 638 Marime text
  • Reactualizarea studiului de fezabilitate, elaborare proiect tehnic și asistență tehnică din partea proiectantului la obiectivul de investiții: «Lucrări de aparare împotriva inundațiilor în bazinul hidrografic Casimcea», județul Constanța“ va fi actualizat de ABADL.
  • Contractul are o valoare estimată de 1.176.000 lei, durata acestuia fiind de 32 de luni.
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contrcatului „Reactualizarea Studiului de Fezabilitate, elaborare Proiect Tehnic și asistență tehnică din partea proiectantului la obiectivul de investiții: «Lucrări de aparare împotriva inundațiilor în bazinul hidrografic Casimcea", județul Constanța“. Contractul are o valoare estimată de 1.176.000 lei, durta acestuia fiind de 32 de luni.
 
Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 15.07.2024, ora 15:00, acestea urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeazi oră.
 
Obiectivul achiziției constă în realizarea documentației tehnico-economice pentru Reactualizarea Studiului de Fezabilitate, Proiect Tehnic, Caiete de sarcini și asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor pentru obiectivul de investitii “Lucrări de apărare împotriva inundaţiilor în bazinul hidrografic Casimcea, jud. Constanţa”, cu scopul reducerii gradului de risc la inundații în conformitate cu prevederile stabilite prin Strategia Națională de Management a Riscului la Inundații pe termen mediu și lung.
 
Scopul aplicării prezentei proceduri constă în contractarea serviciilor de proiectare – Reactualizare a Studiului de Fezabilitate, Proiect Tehnic, Caiete de sarcini și asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor pentru obiectivul de investitii “Lucrări de apărare împotriva inundaţiilor în bazinul hidrografic Casimcea, județul Constanţa”.
 
 
Iată ce servicii vor fi prestate în cadrul contractului
 
 
În cadrul contractului se vor presta următoarele servicii:
 
Etapa 1 – Reactualizare SF:
- Elaborare documentatie tehnico-economica faza Reactualizare Studiu de Fezabilitate, conform prevederilor din Hotararea Guvernului nr. 28/2008.
- Elaborare studii de specialitate (studii topografice, studii geotehnice, studii hidrologice, calcule hidraulice, alte studii de specialitate necesare în funcţie de specificul investiţiei), cu respectarea integrală a cerințelor din Caietul de sarcini, în conformitate cu legislatia română în vigoare;
- Efectuare expertiză tehnică pentru lucrările existente de către expert tehnic atestat în conformitate cu Ordinul 2264/2018 pentru domeniul A7, B5 (dacă este cazul);
- Elaborarea documentațiilor necesare obținerii Certificatului de Urbanism;
- Elaborarea documentațiilor necesare obținerii avizelor/acodurilor solicitate în Certificatul de Urbanism;
- Elaborarea documentațiilor solicitate în cadrul procedurii de mediu;
- Susținerea documentaţiilor tehnico-economice în ședințele Consiliului Tehnico-Economic Administrația Bazinală de Dodrogea-Litoral, Consiliului Tehnico-Economic Administrația Națională “Apele Romane”, Consiliului Tehnico-Economic Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Consiliului Tehnico-Economic interministerial (daca va fi cazul);
- Reactualizarea devizului general, la solicitarea achizitorului, pe toata durata de derulare, pana la finalizarea executiei;
- În cazul în care este necesară exproprierea pentru cauză de utilitate publica a terenurilor ce urmeaza a fi ocupate de lucrarile prevăzute prin proiect, Prestatorul are obligaţia de a elabora documentatii tehnice privind exproprierea terenurilor întocmite in conformitate cu prevederile legale, cu respectarea integrală a cerințelor din Caietul de sarcini.
 
 
Etapa a II-a - Elaborare proiectului tehnic de execuţie:
- Elaborarea Proiectul pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire - P.A.C.;
- Elaborarea Proiectul de Organizare a Execuției Lucrărilor - P.O.E;
- Elaborarea documentaţiilor faza Proiect Tehnic, Caiet de sarcini, Detalii de execuţie;
- Elaborarea documentaţiilor pentru obţinerea Autorizaţiei de construire;
- Elaborarea documentaţiei tehnice necesară pentru obținerea autorizatiei de gospodărirea apelor.
 
Etapa a III-a – Asistență tehnică din partea proiectantului pe perioadă de execuţie a lucrărilor.
 
 

Responsabili de atribuirea procedurii publice

 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Hristu Uzun –director, Otilia Macovei – director Tehnic MEIRA, Adela Mihalcea-director economic, Constantin Sava – șef birou Achiziții, Georgiana Grigorescu - șef birou Juridic, Anamaria Bălan - consilier juridic, Aura Lavru, Mirella Oancea - birou Achiziții, Anca Lungu - Control Financiar Preventiv, Nela Ene - șef Serviciu FSTUICI, Ana Poveste, Nicoleta Mihail, George Costea – Serviciu FSTUICI.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Licitații Constanța: ABADL pune la bătaie peste 230.000 de euro pentru documentarea lucrărilor contra inundațiilor în bazinul hidrografic Casimcea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii