Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Cazarma 888 Mihail Kogălniceanu construiește un hangar nou pentru mentenanța aeronavelor! Investiția, de peste 5 milioane de euro (DOCUMENT)

ro

09 Aug, 2024 12:24 291 Marime text


Ministerul Apărării Naționale - Unitatea Militară 02311 Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în furnizarea lucrărilor de realizare a unui hangar destinat activităților de mentenanță a aeronavelor, în Cazarma 888 Mihail Kogălniceanu.
 
Licitația va avea loc pe data de 13 septembrie 2024, iar valoarea maximă estimativă a acordului-cadru este de 27.839.500 lei (5.425.281,81 euro).
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului este reprezentat de achiziția serviciilor şi lucrărilor, precum și întocmirea proiectului tehnic de execuție cu detalii de execuție (P.Th.+D.D.E.), documentații tehnice pentru obținerea avizelor și autorizațiilor, inclusiv obținerea acestora, documentație tehnică pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.), documentație tehnică pentru demolare (D.T.A.D.), documentație tehnică pentru organizarea execuției lucrărilor (D.T.O.E.), dar și elaborarea certificatului de performanță energetică, verificare tehnică a documentațiilor tehnice, inclusiv avizarea documentației tehnice proiect tehnic de execuție și detalii de execuție (P.Th.+D.D.E.) de către elaboratorul expertizelor tehnice, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada derulării contractului, a căror valoare estimată este 27,839,500.82 lei fără T.V.A., defalcată astfel:
 
  1. 2023-I-888 Mihail Kogălniceanu - 800,841.16 lei ( proiectare)
  2. - 374,882.90 lei ( asistență tehnică din partea proiectantului)
  3. - 26,068,737.03 lei ( execuție lucrări)
  4. - 595,039.74 lei (organizare de șantier)
Cheltuielile diverse și neprevăzute aferente 2023-I-888 Mihail Kogălniceanu (10%) sunt în valoare de 2,718,815.37 lei fără TVA, nu sunt incluse în valoarea estimată și nu vor fi ofertate.
 
Totodată, durata totală a contractului, în ceea ce privește proiectarea și execuția este de 12 luni, astfel: durata efectivă de realizare a serviciilor de proiectare este de 3 luni conform etapelor I.1, I.2, I.3,I4, I.5 si I6, de la data începerii serviciilor de proiectare menționată în Ordinul de începere a serviciilor de proiectare, iar durata execuție lucrări este de 9 luni de la data începerii execuției lucrărilor menționată în Ordinul de începere a execuției lucrărilor.
 
Autoritatea contractantă va comunica tuturor operatorilor economici răspunsurile la întrebările de clarificare primite – însoțite de întrebările aferente – luând măsuri pentru a nu dezvălui identitatea celui care a solicitat clarificările respective, prin publicarea acestora pe site-ul www.e-licitatie.ro - SEAP - în cadrul anunțului de participare aferent prezentei proceduri în secţiunea „Documentaţii şi clarificări”.
 
Termenul limită până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este de 18 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
În măsura în care solicitările de clarificări sau informațiile suplimentare au fost adresate de către operatorii economici în termenul prevăzut în anunțul de participare, autoritatea contractantă va răspunde acestor solicitări în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor, mai precizează sursa citată.
 
Acest proiect de achiziții publice nu este finanțat din fonduri ale Uniunii Europene.
De asemenea, operatorul economic participant la procedura de achiziție trebuie sa dovedească o forma de înregistrare, în condițiile legii, din țara de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii, precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța UM 01837 Mihail Kogălniceanu, achiziție de role și piese schimb pentru K-Loader (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii