Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Centrul de Scafandri pune pe masă peste 116.000 de euro. Ce vrea să cumpere (DOCUMENT)

ro

25 Jul, 2024 11:39 233 Marime text


Unitatea Militară 02145 Constanța – Centrul de Scafandri organizează o licitație în data de 5 august 2024, ora 15:00, anunțul de participare fiind publicat în SEAP la data de 24 iulie 2024.
 
Centrul de Scafandri vrea să cumpere un explozor radiocomandat (3 buc.), produsul fiind destinat pentru aplicarea procedurilor specifice de neutralizare / distrugere dispozitive explozive neexplodate clasice și improvizate (UXO/IED) în mediul marin.
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 5 zile. Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informații privind Documentația de atribuire primite, până în a 2-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Produsul va fi folosit în Portul Militar Constanța (loc principal de executare).
 
Valoarea estimată a achiziției este de 579.000 de lei, echivalentul a peste 116.000 de euro la cursul actual.
 
Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.
 
Persoanele cu funcţie de decizie în cadrul autorității contractante sunt:
1. conducătorul autorităţii contractante: Fănel Rădulescu - comandant;
2. membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire: Adrian-Vasile Robu - Locţiitor al comandantului, Mihaela PAP - Șef Birou Financiar (p/contabil șef) ; Anca-Mădalina Trandafir - consilier juridic
3. persoane din cadrul autorităţii contractante care organizează, derulează şi finalizează procedura de achiziţie, din comisia de evaluare/negociere: Mihai Iordache - Șef secție la comanda din secția scafandri de luptă E.O.D., președinte cu drept de vot, Nicușor Antonesi - Șef birou management tehnic si ciclu de viata echipamente UM 02020, Cătălin Gherdea - Șef Birou management ciclu de viață echipamente UM 02145, Florin Tianu- Instructor scafandri la comanda din secția scafandri de luptă E.O.D., Georgiana Ianculof - inginer birou achiziții, membrii de rezervă: Rareș Brustureanu - Ofițer Specialist Birou Intendență, Nicolae Ene Giușcă- Operator la echipa 4 ușoară în detașamentul 1 scafandri de luptă E.O.D din se secția scafandri de luptă E.O.D., Marinela Șerban - Economist birou achiziții, Elena-Loredana Vlad - Economist birou achiziții.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Centrul de Scafandri din Constanța cumpără șalupă rapidă de intervenție! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii