Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Centrul de Scafandri pune la bătaie peste jumătate de milion de lei pentru un sonar (DOCUMENT)

ro

13 Oct, 2024 11:11 311 Marime text
Centrul de Scafandri. Foto: ZIUA de Constanța

Centrul de Scafandri Constanța va organiza, în data de 28 octombrie 2024, o licitație pentru atribuirea contractului „sonar scanare laterală tractabil”.
 
Achiziția se îîncadrează în proiectul „Optimizarea sistemului de scanare laterală a acvatoriilor improprii.” Produsul este destinat utilizării de către scafandrii EOD pentru executarea operațiunilor de căutare, descoperire și identificare a dispozitivelor explozive aflate sub apă, între ape sau parțial îngropate în acvatorii improprii.
 
Valoarea estimată se ridică la 515.621,85 de lei.
 
Persoanele din cadrul AC cu funcţie de decizie sunt: RĂDULESCU Fănel -comandant; Membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante care au legătură cu procedura de atribuire: ROBU Adrian-Vasile - Locţiitor al comandantului, PAP Mihaela - Economist Birou Financiar; TRANDAFIR Anca-Mădalina - consilier juridic; Alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influența conţinutul documentaţiei de atribuire și/sau procedura de atribuire: Comisia de evaluare: Preşedinte cu drept de vot: AGAPE Adriana-Georgiana, Membri:CHIRCU Cosmin Constantin, IVAN Alexandru - Dorinel, GORDEȘ Alexandra – Nicoleta, ONŢICĂ Adrian. Membrii de rezervă: POPOVICI Constantin-Ovidiu, BURSUC Andrei, CHISA Georgiana, RUS Simona – Elena.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii