Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 14 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CN APM SA, 470.000 lei pentru mixtură asfaltică și emulsie bituminoasă pentru întreținerea îmbrăcăminților rutiere (DOCUMENT)

ro

14 Sep, 2024 16:29 166 Marime text
  • Valoarea contractului este de 470.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Asfalt Dobrogea SRL, controlată de Vasilica Comănescu și Iurin Pancencu.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Mixtură asfaltică și emulsie bituminoasă pentru întreținerea îmbrăcăminților rutiere“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 37515 / 6 septembrie 2024 este de 470.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Asfalt Dobrogea SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, în vederea realizării Planului de reparații și întreținere a infrastructurii portuare, entitatea contractantă are nevoie de mixtură asfaltică și emulsie bituminoasă, cu următoarele caracteristici:


1. Mixtură asfaltică BA16 = 1.000 to.
2. Emulsie bituminoasă cationică cu rupere rapidă tip C60 B2 (EBCR 60) = 15.000 kg.

Mixtura asfaltică și emulsia bituminoasă vor fi utilizate în special pentru întreținerea infrastructurii de platforme și a instalațiilor și construcțiilor conexe, inclusiv cea rutieră.
 

Despre Asfalt Dobrogea SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 13 septembrie 2024, firma Asfalt Dobrogea SRL a fost înființată în anul 2008, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor“.

Asociați ai Asfalt Dobrogea SRL sunt Vasilica Comănescu (cu 99%) și Iurin Pancencu (cu 1%).


Calitatea de administrator este deținută de Iurin Pancencu și de Adrian Șerban - Comănescu.

În 2023, Asfalt Dobrogea SRL a avut o cifră de afaceri de 72.706.094 lei, un profit de 633.463 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 183.

Platforma termene.ro informează că Asfalt Dobrogea SRL are peste 80 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 100 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 12 septembrie 2024).


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
CN APM SA Constanța. Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Citește și:

Șase străzi din Sinoe și un drum comunal, reabilitate de Asfalt Dobrogea SRL. Firma va încasa peste 7 milioane de lei de la Primăria Mihai Viteazu (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii