Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CNAIR caută din nou scule și unelte! Vezi ce sumă oferă (DOCUMENT)

ro

05 Aug, 2024 17:00 153 Marime text


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în furnizarea de scule și unelte, reluare LOT 4.
 
Licitația va avea loc pe data de 04 septembrie 2024, iar valoarea estimativă a acordului-cadru este de 708.500 lei, fără TVA.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului este reprezentat de furnizarea sculelor și uneltelor, mai exact:
 
  • aparat de spălat cu presiune – 7 bucăți,
  • placă vibratoare - 18 bucăți,
  • motocompresor cu picamer - 7 bucăți.
 
Durata contractului va fi de 4 luni, iar termenul de livrare va fi de maxim 3 luni de la primirea comenzii.
 
Proiectul de achiziții publice prezentat nu este finanțat din fonduri ale Uniunii Europene.
 
LOT 4 a fost reluat din procedura CN 1060566/13.10.2023, deoarece a fost anulat administrativ, conform CAN1120934, nu a fost depusa nicio ofertă, mai precizează sursa citată.
 
Caracteristicile tehnice solicitate de autoritatea contractantă pentru fiecare tip de scule/unelte sunt înscrise în caietul de sarcini.
 
Durata contractului va fi de 4 luni. Termenul de livrare va fi de maxim 3 luni de la primirea comenzii.
 
De asemenea, pot apărea modificări ale duratei de livrare, modificări generate de autorități centrale/locale, cerute prin diverse avize/acorduri/autorizații, modificări generate de includerea de noi subcontractanți și/sau înlocuirea subcontractanților inițiali, precum și orice alte cauze ce nu pot fi prevăzute.  
 
În ceea ce privește cerințele modificărilor, acestea pot fi diverse cerințe ale autorității contractante, dacă va fi cazul, precum prelungirea duratei de furnizare a produselor, eventuale livrări de produse care nu corespund specificațiilor și cerințelor de calitate prevăzute în documentația de atribuire, dar și cauze care nu pot fi prevăzute.
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 20 zile.
 
Totodată, autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și concret la toate solicitările de clarificări în a 11-a zi dinainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor. Orice solicitare de clarificare transmisă după data menționată anterior va pune autoritatea contractantă în imposibilitatea de a oferi un răspuns în termenul menționat și, drept urmare, orice solicitare de clarificare în termenele menționate se va considera tardivă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
CNAIR Constanța a bătut palma cu IRIDEX pentru menținerea curățeniei în parcările de pe autostrăzi, pe un contract de peste 6 milioane de euro (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii