Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CNAIR cumpără servicii de deszăpezire! (DOCUMENT)

ro

21 Jul, 2024 13:00 181 Marime text


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în furnizarea serviciilor de deszăpezire și întreținere curentă pe timp de iarnă.

Licitația va avea loc pe data de 06 august 2024, iar valoarea maximă estimativă a acordului-cadru este de 37.693.362,68 lei fără TVA, iar valoarea minimă estimativă este de 26.841.529,23 lei, fără TVA.

Obiectul contractului constă în furnizarea serviciilor de întreținere curentă pe timp de iarnă -Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanta – secția autostrăzi - Autostrada A2 - Sector Lehliu – Cernavodă.

Potrivit licitatiapublica.ro, acordul cadru se va face pe o perioadă de 4 ani.

Frecvența și valoarea contractelor care urmează sa fie atribuite va fi de minim 2 contracte subsecvent pe an.

Cantitățile minime și maxime aferente acordului cadru, cât și cantitățile estimate unui contract subsecvent se regăsesc ca Anexe la documentația de atribuire/caietul de sarcini.

Termenul limită până la care orice operator economic interesat de participarea la procedura de achiziție publică are dreptul de a solicita clarificări și/sau informații suplimentare în legătura cu Documentația de Atribuire este în a 20-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
De asemenea, autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și concret la toate solicitările de clarificări în a 11-a zi înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor.

Orice solicitare de clarificare transmisă după data menționată anterior va pune autoritatea contractantă în imposibilitatea de a oferi un răspuns in termenul menționat mai sus și, drept urmare, orice solicitare de clarificare în termenele menționate se va considera tardivă.
Totodată, orice solicitare de clarificare transmisă după data menționată va pune autoritatea contractantă in imposibilitatea de a oferi un răspuns și, drept urmare, se va considera tardivă.

Polița de asigurare a contractul de asigurare, precum și dovada plății integrale a primei de asigurare emise în alta limbă decât limba română vor fi însoțite de traducerea autorizată în limba română.

Nu este limitată emiterea instrumentului de garantare doar de către o bancă din România. Este recomandabil sau este de preferat ca acesta să fie emis de către o bancă ce deține un corespondent în România. Perioada de valabilitate a GP trebuie să fie cel puțin egală cu valabilitatea ofertei.

La procedura online, dovada constituirii garanției de participare se va posta obligatoriu în SEAP (scanata pana la data limita de depunere a ofertelor).

Capacitatea de exercitare a activității profesionale - persoanele juridice străine, operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, sa reiasă ca operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii, precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului.

Autoritatea contractantă poate solicita ofertanților să completeze sau să clarifice documentele justificative prezentate ca dovada a informațiilor cuprinse în DUAE, mai precizează licitatiapublică.ro

În secțiunea Documente poate fi consultat în integralitate anunțul de participare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța CNAIR organizează licitație pentru întreținerea ascensoarelor de la podul rutier Agigea (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii