Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Colegiul Pedagogic „Constantin Brătescu“ cumpără echipamente IT&C. Achziție de peste un milion de lei (DOCUMENT)

ro

18 Jun, 2024 17:00 697 Marime text
  • Contractul „Furnizare echipamente“, în cadrul proiectului „Dotarea cu laboratoare inteligente“ este scos la licitație de Colegiul Național Pedagogic «Constantin Brătescu» din Constanța“.
  • Achiziția are o valoare estimată de 532.224,78 lei.
  • Ofertele sau cererie de participare pot fi depuse până pe data de 15.07.2024, ora 15:00.
 
 
Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu“ cumpără  echipamente IT&C pentru două laboratoare. În acest sens, unitatea de învățământ la organiza și desfășura o procedură publică pentru atribuirea contractului „Furnizare echipamente (5 loturi)“, în cadrul proiectului „Dotarea cu laboratoare inteligente a Colegiului Național Pedagogic «Constantin Brătescu» din Constanța“, în valoare estimată de 532.224,78 lei.
 
Ofertele sau cererie de participare pot fi depuse până pe data de 15.07.2024, ora 15:00, urmând ca acestea să fie în aceeași zi și la aceeași oră în SEAP. Oferta trebuie sa fie valabila până la 15.01.2025 pentru toate loturile. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare / informațiilor suplimentare în a 5-a zi înainte de termenul
limită stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Contractul cuprinde furnizarea de echipamente IT&C pentru proiectul de investiție „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ superior, a palatelor și a cluburilor copiilor”, contract de finanțare nr. 936Smart/2023 Valoarea totală maximă estimată a contractului de furnizare pe 6 luni (include valoarea maximă a tuturor loturilor) este de 532.224,78 lei fără TVA.
 
Contractul scos la licitație pentru cele două laboratoare are cinci loturi:
 
LOT 1 - Echipamente IT & C - 94.305,06 lei fără TVA,
LOT 2 - Echipamente audio-video -224.410,03 lei fără TVA ,
LOT 3 - Echipamente 3D - 53.468,41 lei fără TVA,
LOT 4 - Kit-uri robotice - 111.053,99 lei fără TVA,
 LOT 5 - Pachete software - 48.987,29 lei fără TVA.
 
 
Responsabili de atribuirea procedurii
 
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea achiziției sunt următoarele: Ciobotaru Anamaria - director, Milea Alina profesor, Molomer Sibel - profesor, Moise Iudit - Alexandra profesor, Șuțu Carmen Cristina - profesor, Mihai Leila - contabil șef, Aivas Ertan - informatician.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de participare publicat în SEAP.

 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 

Cumpărări directe Constanța: O firmă din Galați va oferi consultanță Primăriei Eforie pentru un pasaj rutier denivelat pe DN 39 (DOCUMENT)
 
Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu“ din Constanța, reabilitat energetic. Trei autorizații de construire, emise de Municipalitate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii