Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța INCDM „Grigore Antipa“, achiziție de 85 tone de motorină pentru nava „Steaua de Mare 1“ (DOCUMENT)

ro

15 Jun, 2024 16:26 712 Marime text
  • Valoarea contractului este de peste 460.000 de lei, ofertant câștigător fiind firma Kasandra Impex SRL.  

     
Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“, ca autoritate contractantă, cu sediul în Constanța, a atribuit contractul „Furnizare motorină standard fără acciză sau echivalent pentru uz naval“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 56 / 7 iunie 2024 este de 461.717,28 lei, ofertant câștigător fiind firma Kasandra Impex SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, achiziția vizează achiziționarea a 85 tone de motorină standard fără acciză - sau echivalent (echivalentul a 100.592 litri, echivalent la densitatea de conversie de 0.845g/cm3), pentru nava „Steaua de Mare 1“.

 

Despre Kasandra Impex SRL

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 14 iunie 2024, firma Kasandra Impex SRL a fost înființată în anul 1996, sediul social este în municipiul Tulcea, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate“.
 
În Kasandra Impex SRL asociat unic este Cristian Antonov, care deține și calitatea de administrator, alături de Mirela Antonov. Cristian Antonov mai apare în Green Diesel Distribution SRL Tulcea.

În 2023, Kasandra Impex SRL a avut o cifră de afaceri de 32.167.300 lei, un profit de 728.304 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 16.
 
Platforma termene.ro informează că firma Kasandra Impex SRL are peste 900 de contracte câștigate - achiziții directe și 73 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 14 iunie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: Facebook (Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“)


Citește și:

Licitații Constanța
CNAPMC SA, achiziție de motorină Euro Diesel în regim de scutire de la plata accizelor (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii