Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Licitație pentru servicii RCA, lansată de Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța (DOCUMENT)

ro

12 Jun, 2024 20:38 607 Marime text
foto: Pexels
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța organizează o nouă licitație pentru asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terțelor persoane prin accidente de vehicule (RCA).  
 
Informațiile privind au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a achiziției este de 332.323 lei. 

Se precizează în datele oficiale că autovehiculele și utilajele din parcul propriu Compania are obligația de a încheia polițe de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse tertelor persoane prin accidente de vehicule (RCA) în conformitate cu art.3 din Legea 132/2017.
 
Se vor asigura un nr. de max.130 autovehicule, conform Anexei 1 la Caietul de sarcini nr. 23978/29.05.2024. În baza contractului de servicii ce urmează a se atribui, compania de asigurări care a emis poliţa de asigurare RCA plătește despăgubiri terţelor persoane păgubite în urma unui accident provocat de vehiculul pentru care s-a încheiat poliţa, pentru daunele materiale și/sau decesul ori vătămările corporale, inclusiv daunele morale, suferite în acel accident.
 
În cazul producerii unui accident rutier, pagubele produse altor persoane pot fi însemnate, iar acoperirea acestora poate fi de valoare foarte mare, mai ales în situaţia nefericită în care din accident rezultă victime. Orice accident survine pe neașteptate astfel încât ne poate surprinde nepregătiţi în a-i face faţă din punct de vedere financiar. Informații privind Oferta comună (asocierea, dacă există),se mai arată în datele oficiale.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 27.06.2024, ora 15:00. Data de deschidere a ofertelor este 27.06.2024, ora 15:00.
 
Persoanele ce dețin funcții de decizie in cadrul entitatii contractante, precum și persoanele din cadrul entiății contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt:

• Consiliu de Administratie: Adrian-Daniel GAVRUTA, Suryan-Omar DEDE, Catalin DIACONU, Constantin CHIRILA, Mihnea - Claudiu DRUMEA, Elena VLAD, Dan Alexandru CATANA;
• Director General – Mihai TEODORESCU, Director General Adjunct – Costin - Valeriu AVĂTAVULUI, Director Executiv – Ileana Mirela BÎRCHI, Director Financiar – Maria MERGIU, Director Operațiuni Portuare – Costel BUCUR, Serviciul Juridic și Guvernanță Corporativă – CJ cu atribuții delegate - Tănase Iulian PEPI, Șef Serviciu Achizitii Publice – Hermina BECTEMIR, Compartiment Asigurări – Mariana CHIREA;
• Alti semnatari: Șef Birou Control Financiar Preventiv – Adrian STĂNCIUC, Compartiment Asigurări – Dorin MITREA, Responsabil Achizitie din cadrul Serviciului Achizitii Publice – Aurelian LIȚĂ.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul integral.
 

 
Citește și:

Licitații Constanța: Administrația Porturilor Maritime caută firmă care să întrețină spațiile verzi și parcurile din Portul Constanța, cu peste 2,25 de milioane de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii