Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Nuclearelectrica Serv SRL cumpără miniexcavator (DOCUMENT)

ro

08 Jul, 2024 14:47 151 Marime text
Nuclearelectrica Serv SRL organizează o licitație pentru furnizare miniexcavator.

Informațiile privind au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a achiziției este de 137.500 lei.

Data licitației este 09.07.2024, ora 15:00.

Se precizează în datele oficiale că este necesară achiziționarea unui miniexcavator din următoarele motive: are dimensiune compactă, este mai mic și mai manevrabil decât escavatoarele mari, fiind ideal pentru lucrările în spații restranse sau greu accesibile; poate fi echipat cu diverse accesorii ( cupe, burghie, ciocan hidraulic...etc.) ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de sarcini, de la săpat și demolat până la plantare și lucrări de peisagistică.

Prin achiziționarea acestui miniexcavator se urmarește accelerarea ritmului de lucru comparativ cu metodele manuale, reducând timpul și efortul necesar pentru finalizarea proiectelor; Datorită dimensiunilor reduse, miniexcavatorul poate fi transportat mai ușor și mai rapid între locații.
 
Controlul fin și precizia unui miniexcavator permit executarea unor lucrări detaliate și delicate care necesită atenție deosebită. Achizitionarea unui miniexcavator poate aduce numeroase beneficii în termeni de eficiență, versatilitate și costuri operaționale făcându-l un instrument indispensabil pentru diverse proiecte de construcții și amenajări, se mai arată în datele oficiale.


Despre Nuclearelectrica Serv SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată la data de 08 iulie 2024, firma a fost fondată la data de 17 decembrie 2021, are sediul în Cernavodă, județul Constanța, iar obiect principal de activitate codul CAEN 3312 - Repararea mașinilor.
 
Cifra de afaceri Nuclearelectrica Serv SRL a fost de 33,083,188.00 lei în anul 2023, cu un profit de 1,196,801.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 904.07%.

Nuclearelectrica Serv SRL a raportat un număr de 314 angajați în anul 2023.
 

Conform sursei menționate, asociatul al firmei, Societatea Națională Nuclearelectrica SA mai figurează în: Energonuclear SA (acționar), Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu – Feldioara SRL(acționar) și Ropower Nuclear SRL(acționar).
 
Administratori sunt Dobre Raluca, Irina Ana - Smarandita, Toader Radu-Nicolae, Tudor Laurențiu Dan.
 
Irina Ana – Smarandita este administrator și în cadrul Energonuclear SA.
 
 

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul integral.

 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Firme ConstanțaRevocări și numiri în conducerea Nuclearelectrica Serv SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii