Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța O firmă din Câmpia Turzii a semnat un contract cu Unitatea Militară 02052 Mamaia Sat. Iată ce va face!

ro

21 Jun, 2024 18:08 981 Marime text
foto: Pexels  Unitatea Militară 02052 Mamaia Sat, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Câmpia Turzii, pentru servicii de demontare a containerelor asamblate și relocare din port militar Brăila la UM 02052 Mamaia-Sat.
 
Potrivit datelor oficiale, este vorba despre serviciile de demontare a containerelor asamblate și relocare din port militar brăila la UM 02052 Mamaia-Sat” sunt împărțite pe 2 loturi, conform caietului de sarcini, astfel:
 
Lotul 1 este reprezentat de ansamblu de servicii pentru demontare, montare a completului modular și pregătirea terenului pentru deservirea modului/complexului de containere în noua locație, din str. C4 nr. 26, Mamaia-Sat, oraș Năvodari, jud. Constanța.
 
Lotul 2 este reprezentat de ansamblu de servicii de transport, manipulare a modulului/complexului de containere instalat în incinta Port Militar Brăila în noua locație din str. C4 nr. 26, Mamaia-Sat, oraș Năvodari, jud. Constanța.
 
Valoarea totală a achiziției este de 547.058,82 lei, se mai arată în datele oficiale.
 
Ofertant câștigător este SBN Solutions SLR.
 
 
 
Despre SBN Solutions SLR
 

Firma SBN Solutions SLR din Câmpia Turzii, a fost înființată la data de 07.02.2019 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 2511 - Fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice.
 
Situația financiară pentru anul 2023 arată o cifră de afaceri de 9.264.869 lei, un profit de 587.290 lei, la un număr de cinci angajați.
 
Asociat și administrator este  Hanuschi Samuel din Cluj. Numele Hanuschi Samuel apare și în condo Aedo SRL (asociat și administrator), Rava Business SRL (asociat și administrator), Han Dor Impex SRL (asociat).
  
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:


Licitații ConstanțaUnitatea Militară 02052 Mamaia Sat anunță o licitație. Iată în ce investește (DOCUMENT) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii