Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Adamclisi vrea să încheie un contract pentru achiziția unui tractor. Iată pentru ce sumă (DOCUMENT)

ro

25 Jun, 2024 11:00 1294 Marime text


Primăria comunei Adamclisi, județul Constanța, organizează o licitație în data de 4 iulie 2024, conform anunțului publicat în SEAP pe 19 iunie 2024.
 
Contractul este denumit „achiziție de utilaje pentru prestarea serviciilor de întreținere a infrastructurii de interes local în comuna Adamclisi”.
 
Concret, este vorba despre achiziția unui tractor și a accesoriilor necesare.
 
Autoritatea contractanta va răspunde în mod cIar și complet tuturor solicitărilor de clarificări/informațiiIor suplimentare cu cel puțin 4 zile (a 4 - a zi) înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor sau solicitărilor de participare, la toate solicitările de clarificări primite cu 6 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Caracteristicile prinicipale ale tractorului sunt: MOTOR: Diesel, Putere 90 - 100 (CP), norme de poluare minim Stage V; • Capacitate cilindrică: min 3500 cm3; ȘASIU, TRANSMISIE, CUTIE DE VITEZE, AXE: Viteze 6 principale, 3 secundare, transmisie 4X4, PTO și 4WD cu transmisie mecanică; • SISTEM HIDRAULIC minim 551/min; • TIRANȚI FRONTALI; • PRIZă DE PUTERE FAȚĂ; 2. Echipamente specifice: -Remorcă agricolă - Capacitate de încărcare min. 6 tone – max 10 tone; Nr de axe: 2 axe; Rabatabilă în 3 părți; Instalație de frână 1 sau 2 circuite; Bară de tractare trilaterală cu reglarea înălțimii. -Tocător vegetație Lățime de lucru: min. 1,50m – max. 1,80m; Prindere în 3 puncte categoria I și II; Tocător lateral. -Lamă de zăpadă: Lățime de lucru minim: 2,3m – max 2,5 m; Sistem de prindere hidraulică frontală; Sistem de prindere în 3 puncte; Tiranți categoria I. -Perie de măturat: Lățime de lucru: minim 2 m – max. 2,3 m; Sistem de prindere în 3 puncte categoria II.
 
Contractul este estimat la valoarea de 412.194,36 de lei. Va fi atribuit pe baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
  • Dumitru Ion - Viceprimar
  • Drăgan Cristian Valentin - Secretar General Al Comunei
  • Slabu Marian - Inspector
     
  • Oancea Maria - Inspector
     
  • Cocotă Mariana - Consilier Achiziții
     
  • Bălașa Iuliana - Inspector
     
  • Ogrezeanu Ștefan Nicolae - Expert Extern Cooptat
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Licitații Constanța CIM Recycling Medical Europe 94 SRL renovează Primăria Adamclisi și dispensarul din comună. Contract de aproape 290.000 de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii