Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Mangalia investește peste 2,6 milioane de euro în creșterea eficienței energetice a Liceului Callatis (DOCUMENT)

ro

14 May, 2024 17:00 781 Marime text
  • Valoarea estimată a acestei achiziții este 13.210.036,22 de lei, echivalentul a peste 2,6 milioane de euro, la cursul actual
 
Primăria municipiului Mangalia, județul Constanța, va organiza în data de 27 mai 2024 o licitație pentru atribuirea contractului „creșterea eficienței energetice a clădirii publice – Liceul Callatis, Mangalia, județul Constanța”.
 
Valoarea estimată a acestei achiziții este 13.210.036,22 de lei, echivalentul a peste 2,6 milioane de euro, la cursul actual.
 
Potrivit descrierii succinte, achiziția constă în construcții și instalații – montaj utilaje, echipamente tehnologice și funcționale, utilaje, echipamente tehnologice și funcționale care necesită montaj, organizare de șantier.
 
Contractul va fi atribuit având la bază criteriul cel mai bun raport calitate – preț.
 
Perioada maximă de garanție a lucrării este de 60 de luni, iar perioada de garanție minimă este de 36 de luni.
 
Anunțul de participare la licitație a fost publicat în SEAP pe 10 mai 2024.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Achiziții Constanța Primăria Mangalia a cumpărat dotări pentru bazinele de înot din cadrul proiectului „Înființare Bază Sportivă și reabilitare infrastructură rutieră” (DOCUMENTE) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii