Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Orașului Murfatlar investește în mobilier, materiale didactice și echipamente TIC (DOCUMENT)

ro

31 May, 2024 17:17 522 Marime text

 
  • Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată este de 381.142,23 lei.
     
Primăria Orașului Murfatlar, județul Constanța, a deschis o licitație privind furnizarea de materiale didactice pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente TIC - de pe raza UAT oraș Murfatlar, Cod proiect F-PNRR-2023-3015”.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată este de 381.142,23 lei.
 
Descriere succintă:
 
Prin implementarea proiectului se urmărește creșterea calității sistemului educațional în orașul Murfatlar. Modernizarea resurselor educaționale presupune atingerea unui nivel înalt calitativ în ceea ce privește infrastructura educațională, contribuind astfel la îmbunătățirea procesului de predare și în final a rezultatelor școlare ale elevilor. Proiectul se concentrează pe facilitarea accesului la un mediu modern de educație potrivit pentru toți școlarii și preșcolarii, indiferent de nevoile lor specifice asigurându-se astfel promovarea egalității în educație și susținerea tuturor elevilor, indiferent de abilitățile și aptitudinile lor. Un alt beneficiu anticipat de către autoritatea contractantă reprezintă reducerea abandonului școlar întrucât un mediu de învățare atractiv și stimulativ, rezultat în urma implementării proiectului, îi motivează pe elevi să-și continue studiile și să-și atingă potențialul maxim.
 
Licitația va avea loc pe data de 13.06.2024, ora 15:00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Drumuri Județene Constanța SA achiziționează nisip de râu pentru prepararea materialului antiderapant. Iată de la cine (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii