Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța. Se caută furnizor de dotări pentru proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

ro

03 Jun, 2024 08:37 595 Marime text
Consiliul Județean Constanța organizează o nouă procedură de achiziție directă pentru furnizare dotări în cadrul proiectului “Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”, cod SMIS 116048. Este vorba despre mobilier și echipament electronic.

Valoarea estimată a contractului de furnizare dotări este de 103.424,00 lei fără TVA.

La achiziție pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 03.06 2024, ora 12:00 la adresa de e-mail licitatii@cjc.ro sau o vor depune, în plic la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, B-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanţa cu Scrisoarea de înaintare conform Formular 1, în care se va preciza obiectul achiziţiei.

U.A.T. Județul Constanța implementează proiectul "Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu", Cod SMIS 116048, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritara 5 - îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția si valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, Prioritatea de investiții 5.1 - Conservarea, protejarea, promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural și cultural.

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii