Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Cât este dispusă să plătească CNAPMC pentru evaluarea anuală de securitate în porturile de la Midia și Mangalia

ro

03 Jul, 2024 11:50 230 Marime text


Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța organizează o achiziție publică pentru „Evaluarea anuală de securitate pentru porturile Constanţa, (zona) Midia și (zona) Mangalia”, beneficiar fiind Departamentul Siguranţă şi Securitate Portuară din cadrul instituției.

Valoarea estimată a contractului este de 125.000 lei.

Operatorii economici interesaţi pot solicita clarificări prin formularea unei solicitări scrise, transmisă prin e-mail, la adresa: achizitii@constantza-port.ro, până la data de 04.07.2024.

 Ofertanții vor transmite oferta la adresa achizitii@constantza-port.ro.

Termenul limită primire oferte este 08.07.2024.

Ulterior procesului de evaluare a ofertelor, ofertantul declarat câştigător, va posta oferta pe site-ul www.e-licitatie.ro propunerea tehnică şi propunerea financiară, urmând ca achiziţia directă să se finalizeze prin selectarea ofertei din cadrul catalogului electronic din SEAP.
Toţi ofertanţii vor fi informaţi cu privire la solicitările de clarificări şi răspunsul aferent acestora, inclusiv cu privire la rezultatul achiziţiei directe.

Perioada de valabilitate a ofertelor trebuie să fie de minim 90 zile.

Oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic va fi determinată prin aplicarea criteriului de selecție „prețul cel mai scăzut”, în conformitate cu prevederile art. 209 alin. (3) lit. d) din Legea 99/2016 privind achizițiile sectoriale.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

CN APM Constanța cumpără aparatură pentru măsurători topografice de la o firmă din Timișoara (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii