Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice CJC cumpără lucrări la cupola de la Pavilionul Expozițional din Mamaia

ro

02 Jul, 2024 13:43 218 Marime text

Consiliul Județean Constanța achiziționează lucrări de etanșare a rosturilor dintre virolele cupolei aferente imobilului Pavilion Expozițional Mamaia.
 

Valoarea estimată a contractului este de 139.000 lei.


Licitația va avea loc în data de 18 iulie a.c., ora 15.00 în SEAP.
 

În cadrul achiziției mai sus menționate se vor efectua lucrări de etanșare a rosturilor dintre virolele cupolei aferente imobilului Pavilion Expozițional: - Curățarea manuală a rosturilor dintre virolele cupolei; - Montarea sistemului de lucru la înălțime cu prindere în chingi și carabine; - Etanșarea cu chit siliconic a rosturilor dintre virolele cupolei și Transportul auto al materialelor , semifabricatelor cu camionul pe distanța de 10km.

Durata contractului este de 28 luni justificate astfel: 4 luni (durata de la semnarea contractului până la emiterea Ordinului de începere + termenul de execuție al lucrărilor + durata până la efectuarea recepției și a plății) + 24 luni pe perioada de garanție a lucrărilor executate. Termen de execuție lucrări: 30 zile, de la data menționată de către beneficiar în conținutul Ordinului de începere a lucrărilor.

La terminarea lucrărilor va anunța încheierea lucrărilor, urmând ca în baza documentelor prezentate pentru completarea Cărții tehnice să se poată trece la încheierea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor prin semnarea de ambele părți fără obiecțiuni. Dacă apar obiecțiuni, procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor se suspendă pînă la rezolvarea acestora.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.



Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

 CJC organizează o achiziție directă care vizează lucrări la Pavilionul Expozițional din Mamaia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii