Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul AUR, George Simion își serbează ziua de naștere. „Mulțumesc vouă!”

ro

21 Sep, 2024 10:46 411 Marime text
George Simion Liderul AUR, George Simion își serbează azi, 21 septembrie 2024, ziua aniversară.  

Fac azi 38 de ani! Mulțumesc vouă, cei mulți și demni! - a postat acesta pe pagina de socializare. 

Mesajul liderului AUR este însoțit de o imagine cu copilul și soția acestuia. Mesajele internauților nu au întârziat să apară:

La multi ani! Sanatate, bucurie, impliniri pe toate planurile alaturi de cei dragi!!! George Simion presedinte!

La mulți ani George Simion!Îți doresc sănătate, putere și determinare în tot ceea ce faci! Astăzi, la 38 de ani, să te bucuri de toate realizările tale și de susținerea oamenilor care cred în tine și în valorile pe care le reprezinți. Să ai parte de un an plin de succes și împliniri pe măsura ambițiilor tale!

La mulți ani, Președinte!!! Viață lungă, sănătate, energie și credință. Să îi trăiți mulți ani lui Răducu și celor ce or să vină după el!!!

Sa-ți dea Bunul Dumnezeu tot ce-ți este de folos, si spre folosul tarii noastre!

La multi ani, George!

La mulți ani sănătoși!


Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor a decis la data de 15 iunie 2024, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României.

George Simion s-a născut în data de 21 septembrie 1986, într-o familie din Focșani, județul Vrancea, acolo unde a copilărit. În prezent locuiește în București și este căsătorit.

În 2017, George Simion publică volumul „Blocați în labirint‟ o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de azi, bazată pe observațiile directe ale autorului. Cartea relevă principalele mituri fondatoare pentru statul dintre Prut și Nistru și prezintă motivele pentru care acesta este ultimul stat din Europa. „Blocați în labirint‟ a fost lansată în mai multe orașe din Europa, în cadrul unui turneu de promovare în rândul românilor din diaspora: Bruxelles Barcelona, Roma și Goteborg. În România, cartea a fost lansată la București și la Timișoara. Subiectul cărții a fost prezentat și în capitala Republicii Moldova, Chișinău.

Pe data de 15 octombrie 2019, George Simion și-a lansat cea de a doua carte, „Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu”.



Citește și:


George Simion, liderul AUR, candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii