Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Studenților Universității „Ovidius” din Constanța , la ceas aniversar

ro

12 Sep, 2024 13:50 148 Marime text

Sursa foto: Liga Studenților Universitatea „Ovidius” din Constanța

 
Liga Studenților Universitatea „Ovidius” din Constanța (LSUOC) anunța organizarea Galei Aniversare „LSUOC 30 ”, cu ocazia celebrării a trei decenii de activitate dedicată studenților. Evenimentul va avea loc pe data de 14 septembrie 2024, începând cu ora 14:00, la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” din Constanța.

Conform unui comunicat transmis de Liga Studenților Universitatea „Ovidius” din Constanța,  gala va aduce împreună personalități importante din cadrul comunității academice și studențești, fiind invitați atât delegați ai organizațiilor studențești din întreaga țară, cât și sponsori, cadre didactice, membri ai Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și susținători ai mișcării studențești.

Pe parcursul celor aproximativ două ore, invitații vor avea ocazia să participe la prezentarea celor mai importante momente din istoria LSUOC și la discuții despre impactul acestei organizații asupra comunității universitare.
 

În cadrul evenimentului, va fi organizat și un moment artistic special, în care Denisa Lucan, studentă a Universității Ovidius ne va încânta cu câteva piese muzicale, alături de alte momente în care puteți urmări câteva dansuri realizate de prietenii noștri de la TOTAL – Centru atipic de Arta & Miscare, pentru a sublinia spiritul vibrant și creativ al studenților,  precizează sursa citată.

 


Gala Aniversară „LSUOC 30” marchează o etapă importantă în istoria Ligii Studenților și este o oportunitate de a celebra realizările și contribuțiile acesteia la dezvoltarea mediului universitar constănțean. Evenimentul va fi, de asemenea, un prilej de reflecție asupra viitorului și a noilor provocări care îi așteaptă pe studenții Universității Ovidius.


Despre LSUOC

Încă din anul 1995, LSUOC (Liga Studenților – Universitatea „Ovidius” din Constanța) este o organizație apolitică și non-guvernamentală care facilitează pregătirea şi implicarea studenților în programe de tineret cu specific cultural, social, educațional şi de divertisment. Asociația este formată din peste 200 de voluntari și aproximativ 50 de membri activi cu drept de vot, aceștia activând în 5 departamente: Resurse Umane, Financiar, Relații Publice, Educațional, Management de Proiecte și Logistică.

Parteneri și sponsori: Universitatea Ovidius din Constanța, Biblioteca Județeana „Ioan N. Roman”, First Caffe, Harlequin Express, Patiseria Dacos, Stars Caffe, Gyros&Doner, Mc Donald’s, 5 to go, Dr. Max, Blue by Milano, La Scoica, Crama Tohani, San Marco, FC Farul, Delfinariu, Cereal Paradise, TOTAL – Centru atipic de Arta & Miscare, ZooM beach, StarGlobal, Eventiland, FITExpert, Tacos King, VR Arena, Students Kit.


Citește și:
Eventuale nereguli la cazarea studenţilor de la OvidiusCe spune prorectroul Eduard Circo
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii