Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT Se lansează zborurile charter Tel Aviv-Constanta-Tel Aviv pentru sezonul estival 2024 (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

18 Jul, 2024 14:38 350 Marime text


Conferința de presă de lansare a Zborurilor Charter TEL AVIV - CONSTANTA - TEL AVIV pentru sezonul estival 2024, pentru turoperatorul TLV Booking Agency (membru RESTO Constanta) are loc astăzi la Hotel Continental Forum Constanța.

La eveniment participă Rami Teplitskiy - Viceambasador Israel în România, Calin Cosar - Președinte Camera de Comerț România - Israel, Corina Martin - Președinte RESTO Constanța, Bogdan Artagea - Director Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" Constanța și Meidan Butnaru - reprezentatul turoperatorului organizator TLV Booking (membru RESTO Constanța). 

 
În cadrul conferinței, Calin Cosar, președintele Camerei de Comerț România - Israel a precizat că cetățenii din Israel iubesc România și vin în vacante în Romania. 

"Turiștii israeleni sunt pe locul I în România în ceea ce priveste cheltuielile. De aceea trebuie să menținem acest fapt și să aducem tot mai mulți turiști din Israel în România si mai ales la Constanța. Încurajăm sa vină tot mai mulți turiști din Israel în România. Sunt multe legături între popoarele noastre", a spus Calin Cosar, președintele Camerei de Comerț România - Israel. 

Median Butnaru a menționat că TVL Booking are 10 ani de operare în România.

„Avem în vedere și zboruri spre Craiova, Suceava și Brașov.  Suntem sigurul tour-operor care aduce turiști pe calea aerului. Pentru Constanța este foarte important ca tour-operatorii să aducă tot mai mulți turiști. Cu toate problemele care sunt în Israel noi nu am anulat zborurile, chiar dacă le începem mai târziu ",  spus Median Butnaru.


Compania TVL booking este un partener serios, conform lui Bogdan Artagea, directorul Aeroportului Internațional Mihai Kogalniceanu. 

"Înseamnă mult pentru noi colaborarea cu acest tour-operator serios, care, în pofida problemelor din Israel, operează aceste zboruri. E lăudabilă acțiunea, dar din păcate sunt puțini astfel de tour-operatori" a punctat Bogdan Artagea


Cursele vor fi operate de pe 25 iulie. 

Aeronavele au 88 de locuri. Aproximativ 1600 de pasageri vor ajunge la Constanța.

Pachetele de vacanță pornesc de la 450 de euro și pot ajunge la 850 de euro, conform lui Median Butnaru. 


De asemenea, cursele vor fi operate până la începutul lunii septembrie 2024. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii