Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Zeci de constănțeni îl așteaptă pe George Simion la sediul partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

26 Jul, 2024 17:44 435 Marime text

 
  • George Simion, candidatul AUR la alegerile prezidențiale vine la Constanța astăzi, 26 iulie 2024.

George Simion, candidatul AUR la alegerile prezidențiale vine la Constanța astăzi, 26 iulie 2024.
 
Liderul AUR, Simion, este prezent la noul sediu al partidului de pe bulevardul Tomis nr. 80 pentru a prezenta un plan care conține măsuri concrete pentru bunăstarea românilor.

Sunt prezenți coordonatorul filialei, Mohammad Murad, parlamentarii AUR - senatorul Sorin Mateescu și senatoarea Evdochia Aelenei, deputatul Dănuț Aelenei, președintele organizației municipiul Constanța, Sorin Ovidiu Cupșa, invitați din teritoriu și de la București.

După conferința de presă, cei prezenți vor semna contractul pentru „apartamentul mult visat!”, promis în programul de guvernare al lui George Simion, candidatul AUR la alegerile prezidențiale.

„Eu nu am nici casă, nici garsonieră, mă duc la muncă. Trebuie să rezolve ca să stau și eu undeva când vin de la muncă, într-o cabină acolo. În rate doresc să-l achit. Lucrez în Constanța, stau în chirie cu minimul pe economie. Fac tot posibilul, fac economie ca să mă încadrez în credit”, declară un cetățean prezent.

„Eu sunt membru AUR. Planul este bun, o misiune bună, dar de pomană nu se face. Eu zic totuși că prin muncă se face un apartament. Am un apartament, credeți că vreunul care n-are apartament este aici. Am venit să văd ce se poate întâmpla. Toți am venit să semnăm așa ceva. Este bun planul, eu aș vrea să facă și celalte partide. M-am înscris în AUR, deoarece vorbește foarte frumos. Vrem să schimbăm ceva în țara asta? N-o să se schimbe niciodată. Putem să dăm caracatița jos din PNL-iști, PSD-iști. Uitați-vă aici, este lume bună”, spune alt cetățean, membru al AUR. 


S-au strâns 100 de persoane la eveniment.

UPDATE:

George Simion a ajuns la eveniment.

„Sunt bucuros că lansăm planul Simion și la Constanța, sunt bucuros că sunt oameni care au venit aici să semneze contractul locativ. Eu mi-am lansat candidatura după cum se știe. Și pentru că cei din Coaliție se tem de programul nostru vor să ne dea pe mâna procurorilor, dar nu vor reuși. Planul Simion are 200 de puncte care tratează probleme grave pe care le are România. Și vrem să rezolvăm din probleme pentru că cetățenii nu trăiesc astăzi așa cum ar trebui pentru anul 2024. Nu știm pe cine deranjează planul locativ pentru că el vine să trateze problema demografică, iar prețul propus de noi este unul realist în măsura în care statul va pune la dispoziție terenul și utilitățile. Consider că este rolul și rostul unui președinte de țară să se implice în ceea ce presupune bunăstarea românilor. Un președinte nu trebuie să se limiteze doar la politica externă. Am avut un președinte absent, eu vreau să fiu un președinte implicat. Voi semna azi și la Constanța contracte cu oamenii care doresc o locuință sau cred în planul Simion. Va fi nevoie de înființarea unei companii naționale responsabilă de împroprietarirea românilor care nu va  avea mai mult de 100 de angajați pentru că locuințele vor fi construite de firme românești”, transmite Simion. 

„Dacă acest program nu va fi pus în aplicare îmi voi da demisia. Acest program se adresează în primul rând familiilor tinere și celor din Diaspora care au plecat din țară de frică ratelor la bănci”, a mai spus Simion.



Acesta a mai spus că în planul său taxarea muncii să fie mult mai mică, astfel încât oamenii să câștige mai bine.

UPDATE 2:

Primul semnatar este un constănțean care trăiește în Diaspora​. 19.000 de astfel de contracte au fost semnate la nivel național.






Citește și:
George Simion, candidatul AUR la prezidențiale, prezent la Constanța, la finalul săptămânii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii