Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT IKEA deschide la Constanța studioul de planificare și comandă, primul din România(GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 May, 2024 10:01 7847 Marime text
Astăzi, 16 mai 2024, se inaugurează, la Constanța, Studioul de planificare și comandă Ikea, primul din România.

Studioul Ikea este situat în centrul comercial Supernova, fostul Cora Brătianu. 

"Intră, planifică și comandă cu noi bucătăria, camera de zi, bucătăria sau dormitorul", îi îndeamnă pe cumpărători reprezentați Studioului de planificare și comanda Ikea.

UPDATE: ora 10.15

În deschidere ia cuvântul Mihai Dinte-Pop, managerul Studioului de planificare și comandă Ikea Constanța. 

„Ne bucurăm să anunțăm deschiderea oficială a Studio-ului de Planificare  și Comandă IKEA din Constanța, marcând un moment important al prezenței noastre în acest oraș, dar și la nivel național.
Acest Studio este un nou format pe care IKEA l-a dezvoltat și a decis să îl lanseze pentru prima dată în România aici, la Constanța.

Inovația noului format ține de oferirea unei experiențe unice a clienților, deoarece regrupăm, într-un singur spațiu, toată gama de servicii pe care IKEA o are în portofoliu“  a precizat Mihai Dinte- Pop.

Managerul Mihai Dinte Pop a vorbit și despre echipa Studio-ului de Planificare  și Comandă IKEA

Dorim să oferim o experiență de planificare și comandă ușoară și accesibilă pentru soluțiile de amenajare a locuinței, personalizate în funcție de nevoile și dorințele lor individuale.

Aici, clienții noștri vor găsi sfaturi de specialitate din partea celor 12 colegi care îi pot ajuta cu informații utile. În plus, avem 7 colegi dornici să vină în sprijinul clienților prin serviciile de măsurare și montaj.
În spațiul amenajat de 360 m2 regăsim servicii și produse pentru toate zonele principale ale locuinței (living-uri, bucătării, dormitoare și băi)“,  a mai precizat Mihai Dinte-Pop.

Managerul Mihai Dinte-Pop a menționat că este o premieră, un concept nou în România care va oferi o experiență nouă cumpărătorilor. 

„Pe lângă zona de planificare, studio-ul dispune și de o zonă de soluții de mobilier și prezentarea unei selecții de produse. Veți găsi peste 1200 de produse expuse în diferite combinații pentru a completa experiența clienților de planificare cu o zona dedicată pentru inspirație.

Proiectul a presupus o investiție de peste 300.000 EUR.

Suntem încântați să celebrăm această realizare, deschiderea unui nou format IKEA în Constanța, alături de comunitatea locală. Acest nou punct reîntărește angajamentul IKEA de a oferi servicii de calitate, precum și soluții personalizate pentru clienții noștri.


Pentru cei care își doresc să-și reamenajeze locuințele, vă invităm să ne vizitați la Studio-ul nostru de Planificare & Comandă IKEA din Supernova Constanța și să vă bucurați de o experiență accesibilă de planificare și comandă“ - a mai menționat Mihai Dinte-Pop.

În continuare a urmat momentul de tăiere a panglicii! Oficial studioul a fost deschis! 

Managerul Mihai Dinte-Pop a prezintat Studioul de planificare și comanda Ikea Constanța. 




Citește și: 

Ikea România deschide un punct de lucru la Constanţa! Iată unde
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii