Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT Ultimele detalii de la organizatorii Constanța Black Sea Air Show ce va avea loc pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

02 Aug, 2024 11:13 468 Marime text
Vineri, 02 august, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța au loc declarații de presă oferite de către organizatorii Constanța Black Sea Air Show.

Informații vor fi oferite de către reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, Aeroclubului României, Zoom Beach Bar.

UPDATE: ora 11.10

„Mulțumim foarte mult pentru prezența. Suntem la a treia ediție“ a precizat directorul general provizoriu al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan-Ionuţ Artagea care a venit și cu rugămintea să nu se creeze blocaje. 

Mâine așteptăm un număr cat mai mare de persoane la un show aviatic, vremea va fi extraordinară. Mulțumim și partenerilor noștri pentru un show de performanță. Acest show va fi închis de un concert. Ne propunem să îl mărim și să devină un adevărat festival. Mâine de la ora 14.00 vă așteptăm într-un număr cat mai mare. Oamenii trebuie să știe că temperatura va fi una călduroasă, să își ia toate măsurile de siguranță“ a menționat Ioan Picu. 


George Rotaru de la Aeroclubul Român ia cuvântul. 

„Am venit cu 15 aeronave și avem multe spectacole. Publicul poate să vină de la ora 14, intrarea este liberă. Vor vedea și o expoziție statică civilă și militară. Seara se va termina cu evoluții în amurg. O să creștem evenimentul de la an la an“ - a transmis George Rotaru. 

„Forțele aeriene române  au răspuns cu mare drag și interes invitației. Ne dorim ca pe parcursul evenimentului să sporească nivelul de interes mai ales în zona tânără, către tradițiile și cultura aeriană“ - a precizat Maxim Cosmin de la Forțele Aeriene


În cadrul evenimentului va avea loc un concert susținut de Holly Molly plus trupe locale de dans.

Forțele aeriene vor defila cu toate aeronavele militare. 

„Tinerii și copiii interesați pot să afle ce înseamnă viața de pilot vor putea interacționa cu piloți cu experiență la expoziția statică pentru a le oferi informațiile dorite. Se așteaptă la 20.000 de participanți (locali și mai ales turiști)“ - a menționat Ioan Picu care a mai adăugat că accesul se face de la ora 14.00 și este important să se știe acest aspect. 


Echipa de acrobații a Aeroclubului Român a obținut locul 2 la campionatul mondial

Despre Constanța Black Sea Air Show 

Constanța Black Sea Air Show va avea loc sâmbătă, 3 august 2024, la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, și promite o experiență completă și diversificată pentru toți iubitorii de aviație și spectacol.

Black Sea Air Show 2024 va oferi participanților ocazia unică de a asista la evoluții aeriene impresionante, susținute de piloți experimentați din Forțele Aeriene Române și Aeroclubul României. Spectacolele de acrobație aeriană vor prezenta manevre spectaculoase și coregrafii aeriene care vor ține publicul cu sufletul la gură. De asemenea, salturile cu parașuta, executate de parașutiști profesioniști, vor adăuga o doză suplimentară de adrenalină evenimentului.

Pe lângă spectacolele dinamice din aer, evenimentul va include și o expoziție statică vastă. Aceasta va oferi vizitatorilor posibilitatea de a descoperi și de a interacționa cu diverse echipamente și aparate specifice domeniului aeronautic. Experți din industrie vor fi prezenți pentru a răspunde la întrebările curioșilor și pentru a oferi detalii despre tehnologia și inovațiile prezentate.

Atmosfera de la Black Sea Air Show 2024 va fi completată de un concert live susținut de renumita artistă Holy Molly. Concertul va aduce un plus de energie și va oferi participanților o experiență muzicală de neuitat, transformând evenimentul într-o adevărată sărbătoare.

 

Citește și: 

OMD Mamaia Constanța invită toți turiștii și localnicii la „Black Sea Air Show”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii