Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Varciu lupta in finala „Dansez pentru tine"

ro

04 Dec, 2009 02:53 2276 Marime text
Chiar dacă în urmă cu doar patru luni fostul component al trupei LA şi-a pierdut fratele, într-un teribil accident de maşină, acesta şi-a dorit să concureze pentru o cauză nobilă iar în seara aceasta dansează, împreună cu partenera lui, în finala concursului.

Emoţii mari pentru Liviu Vârciu în această seară deoarece competiţia „Dansez pentru tine" a ajuns la final şi îşi va desemna perechea câştigătoare.

Pentru Liviu şi Ilaria, partenera sa de dans, au trecut deja opt săptămâni de concurs, adică 18 stiluri învăţate în sute de ore de repetiţii. Adversarii lor, perechea compusă din Jean de la Craiova şi Sandra au luptat la fel de mult până acum, aşa că iată-i în marea finală.

Telespectatorii sunt cei care vor decide marele câştigător al celui de-al optulea sezon „Dansez pentru tine". Ei pot vota pentru Jean sau Liviu prin sms la 1276.

Liviu şi Ilaria, de 22 ani, din Oradea dansează pentru eroul tinerii, adică tatăl ei. Acesta a suferit de poliomelită în copilărie, iar cu trecerea anilor boala s-a agravat. Totuşi, a muncit toată viaţa şi şi-a îndrumat fiica spre dans tocmai deoarece el nu a putut să facă niciodată dans sau vreun alt sport. A avut însă un singur refugiu: sculptura. Acum, Ilaria vrea să-i asigure toate tratamentele necesare pentru ca tatăl ei să poată sculpta cât mai mult timp, cu cât mai puţine dureri.

Perechile finaliste dansează în această seară trei stiluri de dans, şi anume rock & roll, o improvizaţie, precum şi stilul care le-a plăcut cel mai mult de-a lungul întregului sezon.

Liviu şi Ilaria au astfel posibilitatea să câştige, dacă publicul îi va vota, trofeul acestei ediţii şi marele premiu de 60 000 de euro.

Pe parcursul concursului şi familia lui Liviu a fost prezenţă în platoul „Dansez pentru tine". Chiar dacă arătau vizibil marcaţi de pierderea suferită la începutul lunii august, totuşi au vrut să le fie aproape celor doi şi să-i încurajeze. Reamintim că Ionuţ a murit într-un accident de maşină petrecut între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, pe 4 august.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii