Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localități din 22 de județe, modernizate la nivelul infrastructurii. Niculițel din județul Tulcea, aflată pe listă

ro

17 Sep, 2024 11:24 145 Marime text


Adrian-Ioan Veștea, Sursa foto: MDLPA

 
  • Localități din 22 de județe primesc finanțare pentru 37 de noi investiții în modernizarea infrastructurii
 
Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat astăzi, 17 septembrie 2024, 37 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 365.618.268,73 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a sistemelorinteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri și punți pietonale. 

Printre localitățile care vor beneficia de noi investitiții în modernizarea infrastructurii se află și localitatea Niculițel din județul Tulcea. Pentru modernizarea străzilor din localitatea Niculițel, a fost alocată suma de 8.069.273,24 lei.

”Prin intermediul proiectelor finanțate prin Programul Național de Investiții <>, condițiile de viață ale cetățenilor se vor îmbunătăți, iar economiile locale vor fi stimulate, astfel încât disparitățile socio-economice din țara noastră să se diminueze vizibil”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.


Citește și:
MDLPAANL a recepţionat 16 locuinţe pentru tineri în orașul Murfatlar, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii